Новости за 20.04.2023

Honda показала відразу чотири інноваційні електромобіліHonda показала відразу чотири інноваційні електромобілі
Honda позбавляються своїх автомобілів з ДВЗ і готують нову лінійку електрокарів. Вона буде представлена кросоверами, седанами та хетчбеками.
У Шанхаї представлені довгобазні BMW X1 та BMW iX1У Шанхаї представлені довгобазні BMW X1 та BMW iX1
Від базової моделі вони відрізняються ширшими задніми дверима та панорамним скляним дахом. Пасажири заднього ряду можуть насолоджуватися величезним простором для ніг.
Українська компанія UkrArmoTech представила лінійку власних бронеавтомобілівУкраїнська компанія UkrArmoTech представила лінійку власних бронеавтомобілів
В Україні нова оборонна компанія UkrArmoTech представила клієнтам серію своїх бронемашин, призначених для захисту особового складу та матеріальних засобів.
Умільці зробили точний «клон» суперкара Ferrari LaFerrariУмільці зробили точний «клон» суперкара Ferrari LaFerrari
Клон Ferrari LaFerrari збудували за 250 днів. Він точно повторює дизайн оригінального суперкара, але оснащений набагато слабшим двигуном.
Встановлення ГБО у березні зросло на 48%Встановлення ГБО у березні зросло на 48%
Експерти визначили, як у березні змінилися частки авто з точки зору пального серед внутрішніх перепродажів, імпорті вживаних та продажах нових авто, а також динаміку встановлення газобалонного обладнання.
Tesla повідомила про ще одну смертельну аварію з автопілотомTesla повідомила про ще одну смертельну аварію з автопілотом
Tesla повідомила регулюючі органи США про ще одну смертельну аварію за участю системи допомоги водієві Autopilot.
Toyota остаточно знімає з виробництва свій культовий ретро позашляховикToyota остаточно знімає з виробництва свій культовий ретро позашляховик
Toyota FJ Cruiser останні роки був доступний лише на Близькому Сході та у Південній Африці. Завершення виробництва моделі відзначили спеціальною версією Final Edition.
Honda Civic Type R встановила новий рекорд на НюрбургрингуHonda Civic Type R встановила новий рекорд на Нюрбургрингу
Заряджений хетчбек став найшвидшим передньоприводним автомобілем на цій легендарній трасі.
Електричний Mercedes-Benz EQG вже тестують на дорогахЕлектричний Mercedes-Benz EQG вже тестують на дорогах
Mercedes-Benz активно тестує електричний G-Class. Інакше відомий як Mercedes EQG, повністю електричний універсал G-Wagon кілька разів бачили під час тестування, причому він був зафіксований на дорогах Німеччини.
Представлено бюджетний пристрій, який перетворює автомобіль на будинок на колесахПредставлено бюджетний пристрій, який перетворює автомобіль на будинок на колесах
За допомогою MiniB можна швидко розбити табір біля свого автомобіля. Для сну передбачене двоспальне місце з фанерних панелей, яке можна розкласти у багажнику.
У Нідерландах розробили підвісний кронштейн для домашньої зарядки електромобіляУ Нідерландах розробили підвісний кронштейн для домашньої зарядки електромобіля
Нідерландська компанія ChargeArm розробила настельний зарядний кронштейн для заряджання електромобіля для домашньої «розетки» на вулиці.
BYD Yangwang U8 виявився найдорожчим китайським позашляховикомBYD Yangwang U8 виявився найдорожчим китайським позашляховиком
Новий брутальний позашляховик BYD Yangwang U8 із чотирма електромоторами сумарною потужністю понад 1000 к.с. та 5-ма екранами оцінили у 160 000 доларів.
Представлено концепт позашляховика Nissan Pathfinder нового поколінняПредставлено концепт позашляховика Nissan Pathfinder нового покоління
Концепт для китайського ринку суттєво відрізняється від моделі поточного покоління. Позашляховик отримав повністю новий дизайн та покращене оснащення.
Mercedes-Benz вдалося остаточно вийти з російського ринкуMercedes-Benz вдалося остаточно вийти з російського ринку
У російського заводу Mercedes-Benz новий власник. Промисловий майданчик у підмосковному Єсиповому перейшов дилерському холдингу «Автодім».
Volvo першими впровадять у авто світлодіоди, що імітують денне світлоVolvo першими впровадять у авто світлодіоди, що імітують денне світло
Компанія Volvo Cars стала першим автовиробником, що впровадить у свої авто світлодіоди SunLike від компанії Seoul Semiconductor.
У Шанхаї представили розкішний седан за 725 000 доларівУ Шанхаї представили розкішний седан за 725 000 доларів
Модель зберегла ретро-дизайн у стилі оригінального Hongqi CA72 1958 року. Нове покоління седана отримало безліч відмінностей у порівнянні з попередником.
У березні продажі мототехніки зросли удвічіУ березні продажі мототехніки зросли удвічі
Експерти проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у березні та визначили топ моделей в трьох сегментах.
Тюнінг-ательє Saleen анонсувало плани на Ford Mustang 2024Тюнінг-ательє Saleen анонсувало плани на Ford Mustang 2024
На сьогоднішній день компанія працює над трьома версіями Saleen Ford Mustang 2024, які пропонують різні рівні потужності.
У старому гаражі виявлено «майже новий» унікальний американський спорткарУ старому гаражі виявлено «майже новий» унікальний американський спорткар
Шоукар Plymouth Cuda RTS розроблений творцем іграшкових машинок Hot Wheels. Яскраве 390-сильне купе коштує щонайменше 500 000 доларів.
Електрокросовер Denza N7 зібрав 5400 замовлень за 6 годинЕлектрокросовер Denza N7 зібрав 5400 замовлень за 6 годин
Китайська компанія Shenzhen BYD New Energy, заснована 2010 року BYD та Mercedes-Benz, привезла на автошоу до Шанхаю електричний кросовер Denza N7.
Tesla вдруге за місяць знижує ціни на автомобіліTesla вдруге за місяць знижує ціни на автомобілі
Компанія Tesla запровадила другу за місяць хвилю зниження цін на свої автомобілі Model 3 і Model Y. Внаслідок цього цінники електрокарів стартують нижче, ніж від 40 000 доларів.
Northvolt і Scania представили «витривалий» акумулятор для важких електровантажівокNorthvolt і Scania представили «витривалий» акумулятор для важких електровантажівок
Scania і Northvolt представили спільно розроблену батарею для важких електровантажівок. Згідно з перевірочними випробуваннями, призматичний літій-іонний елемент має термін служби 1,5 мільйона кілометрів.
Volkswagen Transporter перетворили на позашляховий автодімVolkswagen Transporter перетворили на позашляховий автодім
Тюнінг Volkswagen Transporter включає встановлення в салоні спеціального модуля з ліжком та кухнею. Крім того, мінівену збільшили кліренс, додали позашляхові шини та обвіс.
Презентовано революційний розвізний фургон Watt eCV1Презентовано революційний розвізний фургон Watt eCV1
На Міжнародному салоні комерційних автомобілів, що проходить 18 - 20 квітня в Бірмінгемі показано інноваційний розвізний електричний фургон, який змінює правила гри в сегменті LCV повною масою 3,5 т.
«Jaguar Land Rover» інвестує 15 мільярдів фунтів у розробку електромобілів«Jaguar Land Rover» інвестує 15 мільярдів фунтів у розробку електромобілів
Компанія «Jaguar Land Rover» інвестує 15 мільярдів фунтів стерлінгів (18,7 млрд доларів США) у розробку електромобілів та функцій автономного водіння протягом наступних 5-ти років.
Названо найбільш надійні недорогі кросовери з Японії за версією самих японцівНазвано найбільш надійні недорогі кросовери з Японії за версією самих японців
Автоексперти японського сайту BestCarWeb перерахувли 3 недорогих кросовери з Японії, які радять купувати самі японці.
Презентовано найнезвичайніший китайський електрокарПрезентовано найнезвичайніший китайський електрокар
Новий HiPhi Y запропонований у версіях потужністю 336 та 504 к.с., а його батарею можна зарядити за 10 хвилин. Особливістю електрокросовера є його нестандартні задні двері.
Австрія передала Україні партію автомобілів швидкої допомогиАвстрія передала Україні партію автомобілів швидкої допомоги
Медичні заклади Київської області, які постраждали під час бойових дій, поповняться сучасними автомобілями швидкої допомоги.
Новий Opel Astra збирає нові нагороди - перемога в конкурсі Red Dot 2023Новий Opel Astra збирає нові нагороди - перемога в конкурсі Red Dot 2023
Автомобіль Opel Astra вражає з першого погляду - як у вигляді класичного 5-дверного хетчбеку Astra, так й у вигляді універсалу Astra Sports Tourer.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015