Mercedes-Benz вдалося остаточно вийти з російського ринку

21:19 20.04.2023
Mercedes-Benz вдалося остаточно вийти з російського ринку

У російського заводу Mercedes-Benz новий власник. Промисловий майданчик у підмосковному Єсиповому перейшов дилерському холдингу «Автодім». Угода з продажу підприємства закрита: разом із заводом «Мерседес-Бенц Мануфекчуринг Рус» в Єсипово «Автодому» перейшов і інший російський актив Mercedes-Benz, а саме 100-відсоткова частка у «Мерседес-Бенц Капітал Рус», компанії, яка займалася лізингом, факторингом та страхуванням автомобілів.

Суму угоди не оприлюднено. Раніше «Автодім» повідомляв, що Mercede-Benz буде надано опціон на зворотний викуп своїх активів «за справедливу ринкову ціну, яка підлягає визначенню незалежним оцінювачем».

Таким чином Mercedes-Benz вдалося вислизнути з російського ринку, перекласти усю відповідальність на нового власника, та спокійно будувати своє майбутнє на інших ринках. Так скінчилася епопея з намаганням M-B виробляти авто у росії. А співробітники підприємства та дилерської мережі повинні знати, що винен у цьому тільки керівник їхньої держави, який вирішив пійти війною на Україну.


Источник: Auto-Consulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015