Новости за 20.02.2024

Dacia представила оновлені Logan, Sandero та JoggerDacia представила оновлені Logan, Sandero та Jogger
Лінійку своїх флагманів оновила румунська компанія Dacia, яка входить до складу концерну Renault. Йдеться про хетчбек Sandero, седан Logan і мінівен Jogger. Їхнє обладнання зробили багатшим і сучаснішим.
Презентований новий сімейний електромобіль Volkswagen ID.7 TourerПрезентований новий сімейний електромобіль Volkswagen ID.7 Tourer
Універсал Volkswagen ID.7 Tourer має просторий салон та величезний багажник на 605-1714 л. Запас ходу електромобіля сягає 685 км.
Hispano Suiza готує новий електричний гіперкар Carmen SagreraHispano Suiza готує новий електричний гіперкар Carmen Sagrera
Компанія Hispano Suiza готується відзначити своє 120-річчя дебютом нового електричного гіперкара.
Cupra представила топову версію хот-хетчу BornCupra представила топову версію хот-хетчу Born
Компанія Cupra, яка є спортивним підрозділом іспанської марки SEAT, випустила нову версію топової Born з індексом VZ.
Іспит на водійські права у Польщі можна скласти українською мовоюІспит на водійські права у Польщі можна скласти українською мовою
Із 2024 року іспит на водійське посвідчення можна складати українською мовою. У яких містах вже доступний такий варіант.
Електромобіль BYD Qin Plus EV готується дати бій бензиновим автомобілямЕлектромобіль BYD Qin Plus EV готується дати бій бензиновим автомобілям
BYD розпочинає цінову війну з бензиновими автомобілями, оскільки компанія починає випускати нові недорогі електромобілі.
Toyota презентувала європейську версію PriusToyota презентувала європейську версію Prius
У Великій Британії дебютувала оновлена ​​Toyota Prius. Модель буде доступна у комплектаціях Design та Excel. Прийом замовлень на неї відкриють 4 березня, а перші поставки заплановані на липень цього року.
На електромобілі припадає майже 11 відсотків січневого ринку легковиків ЄСНа електромобілі припадає майже 11 відсотків січневого ринку легковиків ЄС
У січні 2024 року на ринках ЄС було реалізовано 851 690 нових легкових автомобілів, що на 12 відсотків більше, ніж роком раніше.
Автомобілі в Україні можуть обкласти новим податкомАвтомобілі в Україні можуть обкласти новим податком
Зменшення фінансування українського бюджету з боку зовнішніх партнерів призводить до необхідності знаходити додаткові кошти всередині країни. Звичайно ж, шляхом підвищення наявних податків чи створення нових.
Stellantis може почати випуск китайських електромобілів у ЄвропіStellantis може почати випуск китайських електромобілів у Європі
Концерн Stellantis планує продовжити стратегічне співробітництво з виробником електромобілів Leapmotor, побудувавши сотні тисяч електромобілів для свого нового партнера в Італії для європейського ринку.
Hennessey націлилась на новий світовий рекорд швидкостіHennessey націлилась на новий світовий рекорд швидкості
Hennessey планує відібрати титул світового рекордсмена швидкості у Bugatti. У 2019 році автомобіль італійської марки розігнався до 483 км/год.
Роздріб LPG: ціни змінюють трендРоздріб LPG: ціни змінюють тренд
Роздрібна вартість автогазу в Україні припинила зниження, яке тривало з 1 грудня 2023 року. Так, за тиждень з 12 по 19 лютого більшість операторів підвищили ціни, в результаті чого середня ціна на автогаз у країні зросла на 0,02 грн/л, до 26,77 грн/л.
Південна Корея посилить заборону на експорт низки авто до РФПівденна Корея посилить заборону на експорт низки авто до РФ
Південна Корея посилить заборону на експорт автомобілів до РФ. Уряд сформував список із 682 нових типів товарів, які буде заборонено вивозити до РФ та Білорусії.
Представлено надпотужний Mercedes-AMG від спеціалістів BrabusПредставлено надпотужний Mercedes-AMG від спеціалістів Brabus
Тюнінг Mercedes-AMG GT збільшив потужність його гібридної установки до 1000 сил. Розгін до сотні займає 2,6 с, а максимальна швидкість складає 316 км/год.
У Німеччині скасували субсидії на електричні вантажівки та автобусиУ Німеччині скасували субсидії на електричні вантажівки та автобуси
Уряд Німеччини згорнув програму надання субсидій на електричні вантажівки та автобуси. Проте вже затверджені субсидії фінансуватимуться у колишньому обсязі.
Volvo XC40 і C40 Recharge отримають нові електромобільні назвиVolvo XC40 і C40 Recharge отримають нові електромобільні назви
Volvo Cars пропонує оновлення для своїх повністю електричних та гібридних автомобілів, а також спрощує назви моделей для підвищення зрозумілості для клієнтів.
Верховна Рада посилить контроль за пасажирськими перевезеннямиВерховна Рада посилить контроль за пасажирськими перевезеннями
На сайті українського парламенту опублікували законопроект, який передбачає посилення контролю за автомобільними перевезеннями зі сторони Укртрансбезпеки.
В Італії хочуть побудувати найдовший підвісний міст у світіВ Італії хочуть побудувати найдовший підвісний міст у світі
Ідея про реалізацію масштабного проєкту обговорюється вже вдруге, але його успіх може вплинути на дохід організованих злочинних угруповань. Пізніше до протестів приєдналися й екологічні активісти.
Гібридний BMW XM надів ліврею сейфти-караГібридний BMW XM надів ліврею сейфти-кара
Минулими вихідними на австралійській трасі Маунт-Панорама пройшла 12-годинна гонка на витривалість Repco Bathurst. Роль сейфти-кара на ній виконував гібридний повнорозмірний кросовер BMW XM.
Роздрібні ціни на паливо повільно прискорюютьсяРоздрібні ціни на паливо повільно прискорюються
За останній тиждень роздрібні оператори середнього і нижнього цінового діапазону продовжили переписувати цінники, відчуваючи тиск з боку зростаючих цін на пальне в гурті.
Південна Корея передала Україні 10 автівок «швидкої»Південна Корея передала Україні 10 автівок «швидкої»
Як зазначив міністр, за майже два роки повномасштабної війни російські загарбники пошкодили 103 автівки екстреної медичної допомоги, 258 знищили та ще 125 захопили.
У США виявлена ідеально збережена «Волга» ГАЗ-24 на київських номерахУ США виявлена ідеально збережена «Волга» ГАЗ-24 на київських номерах
Седан ГАЗ-24 «Волга» із України проїхав усього 54 тис. км за майже півстоліття. Кузов, салон і двигун автомобіля в чудовому стані.
Porsche доповнив сімейство Panamera двома новими версіямиPorsche доповнив сімейство Panamera двома новими версіями
Третє покоління Porsche Panamera отримало нові електрифіковані версії. Виробник відмовився від потужного V8 на користь V6, але зберіг пару турбонагнітачів.
Путін подарував лідеру КНДР лімузин: це порушення санкцій ООНПутін подарував лідеру КНДР лімузин: це порушення санкцій ООН
Президент Росії Володимир Путін подарував північнокорейському лідеру Кім Чен Ину на день народження лімузин, що стало порушенням санкції ООН проти КНДР.
Польща просить скасувати «єЧерги» на трьох пунктах пропускуПольща просить скасувати «єЧерги» на трьох пунктах пропуску
Польща звернулася до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України з проханням продовжити пілот зі скасуванням «єЧерги» на пунктах пропуску «Нижанковичі - Мальховіце», «Угринів - Долгобичув», а також «Рава-Руська - Гребенне».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015