Новости за 19.12.2023

В Україні запустили онлайн-реєстрацію авто в «Дії»В Україні запустили онлайн-реєстрацію авто в «Дії»
Зареєструвати авто онлайн можна буде через застосунок «Дія». Покупець транспортного засобу отримає номери та техпаспорт поштою.
Аналітики прогнозують зростання продажів нових автомобілів у 2024 роціАналітики прогнозують зростання продажів нових автомобілів у 2024 році
За даними аналітиків, протягом 2024 року автовиробникам вдасться реалізувати 88,3 мільйонів нових автомобілів, на 2,8% більше, ніж цього року.
Депутати пропонують збільшити штрафи за паркуванняДепутати пропонують збільшити штрафи за паркування
Народні обранці пропонують збільшити штрафи за порушення правил стоянки великогабаритними та великоваговими транспортними засобами.
Електромобілі якого кольору найпопулярніші серед українцівЕлектромобілі якого кольору найпопулярніші серед українців
З початку року український парк електромобілів поповнили 33 тис. авто. З них 6,6 тис. нових машин та 26,4 імпортованих авто з пробігом.
Hyundai Kona Electric отримає спортивну комплектацію N-LineHyundai Kona Electric отримає спортивну комплектацію N-Line
Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів електричний кросовер Hyundai Kona Electric у спортивній комплектації N-Line. Компанія Hyundai почне продавати цю новинку у 2025 році.
«Всюдихід» Арнольда Шварценеггера виставили на аукціон«Всюдихід» Арнольда Шварценеггера виставили на аукціон
Наприкінці січня 2024 року на аукціоні Banett-Jackson у Скоттсдейлі продадуть автомобіль Арнольда Шварцнеггера. Йдеться про пікап Mercedes-Benz Unimog U1300 SE 1977 року випуску.
Електричний пікап Ford F-150 Lightning може отримати висувний робочий стілЕлектричний пікап Ford F-150 Lightning може отримати висувний робочий стіл
Американський автовиробник хоче зробити електричний пікап Ford F-150 Lightning максимально функціональним.
Chery «випустила» на ринок електричний позашляховик iCar 03Chery «випустила» на ринок електричний позашляховик iCar 03
Електромобіль iCar 03 від Chery - компактний позашляховик із кутастим дизайном. Модель запропонована у версіях із заднім і повним приводом потужністю до 279 сил, а її запас ходу досягає 500 км.
Mercedes-Benz буде випробовувати автопілот в КитаїMercedes-Benz буде випробовувати автопілот в Китаї
Mercedes-Benz отримав дозвіл на тестування автопілота третього рівня на шосе у Китаї. До цього все обмежувалося закритими полігонами.
Toyota розпочинає продажі пікапа Tacoma 2024-го модельного рокуToyota розпочинає продажі пікапа Tacoma 2024-го модельного року
Позашляховик Toyota Tacoma - один із найвідоміших пікапів японської компанії, що виходить на ринок після модернізації. Модель 2024 року надійде у продаж із новим сучасним дизайном і орієнтуватиметься на найпрактичніших покупців.
Польський міністр розповів про труднощі з розблокування кордону з УкраїноюПольський міністр розповів про труднощі з розблокування кордону з Україною
Протест польських перевізників на кордоні з Україною це транспортний гордіїв вузол, який з кожним днем ​​бездіяльності попередників затягувався.
Наступник Bugatti Chiron виявиться гібридом із двигуном V16Наступник Bugatti Chiron виявиться гібридом із двигуном V16
Компанія вже показала гіперкар потенційним покупцям, ну а його світовий дебют відбудеться наступного року.
У США знайшли цвинтар раритетних автомобілівУ США знайшли цвинтар раритетних автомобілів
На околиці американського містечка Уайтсборо (штат Техас) автомобільні ентузіасти виявили покинуті класичні машини середини минулого століття. На полі поруч із ангаром знаходиться кілька десятків авто різних марок та моделей.
McLaren презентував нетипову модель на кожен деньMcLaren презентував нетипову модель на кожен день
Новий McLaren GTS - практичний суперкар із двома багажниками та нетиповою підвіскою. Купе здатне розганятися до сотні за 3,2 с і розвивати 326 км/год.
Tesla підтвердила розробку бездротової індуктивної зарядки для домуTesla підтвердила розробку бездротової індуктивної зарядки для дому
У компанії Tesla підтвердили, що працюють над бездротовим індуктивним домашнім зарядним пристроєм для своїх електромобілів.
Chrysler оновить свою єдину модельChrysler оновить свою єдину модель
Глава Chrysler не уточнила, коли на ринок вийде оновлена ​​Pacifica, зазначивши лише, що це відбудеться після запуску першої електричної моделі марки.
Депутати пропонують встановити нульове мито на авто для військовихДепутати пропонують встановити нульове мито на авто для військових
Депутати ВР пропонують встановити нульове розмитнення транспортних засобів для учасників бойових дій та інших громадян, які постраждали внаслідок військової агресії проти України.
Розвідники отримали бронемашини «Дозор» у спеціальному виконанніРозвідники отримали бронемашини «Дозор» у спеціальному виконанні
Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про надходження у відомчий автопарк відразу двох новеньких багатоцільових бронеавтомобілів «Дозор», розробку яких здійснили харківські конструктори.
Кросовер Lexus UX отримав дві нові версіїКросовер Lexus UX отримав дві нові версії
Lexus представил гибридный кроссовер Lexus UX300h и электрический UX300e.
Перший автомобіль Xiaomi показали на офіційних фотоПерший автомобіль Xiaomi показали на офіційних фото
Його офіційна презентація відбудеться до кінця цього місяця у рамках анонсованої компанією конференції. Дата її проведення не уточнюється. І
У найтехнологічнішого двигуна Nissan виявлено фатальний дефектУ найтехнологічнішого двигуна Nissan виявлено фатальний дефект
Компанію Nissan підвів передовий двигун: у групі ризику 450 тисяч машин. Управління розслідування дефектів США (ODI) оголосило, що ініціювало розслідування щодо японської компанії.
Електромобілі Nio з напівтвердою батареєю проїжджають понад 1000 кмЕлектромобілі Nio з напівтвердою батареєю проїжджають понад 1000 км
Вільям Лі, співзасновник і генеральний директор компанії Nio, особисто протестував нову напівтверду батарею (semi-solid state battery, SSB) ємністю 150 кВт.год.
В Європі почалися продажі кросовера Renault Scenic E-TechВ Європі почалися продажі кросовера Renault Scenic E-Tech
Компанія Renault почала продавати у Європі новий електричний кросовер Renault Scenic E-Tech.
Названі регіони-лідери з купівлі електрокарів в УкраїніНазвані регіони-лідери з купівлі електрокарів в Україні
В Україні за останній рік значно зріс попит на електрокари. Лише у листопаді на український облік поставили 4300 таких машин.
Revo Zero показав водневий гібридний кросоверRevo Zero показав водневий гібридний кросовер
Американський стартап під назвою Revo Zero представив ефектний кросовер Energy, що працює на водні.
Недорогий електромобіль від General Motors виходить на глобальний ринокНедорогий електромобіль від General Motors виходить на глобальний ринок
Електромобіль Wuling Bingo - компактний хетчбек В-класу довжиною близько 4 метрів. Він доступний у версіях на 41 і 68 сил, а його запас ходу сягає 333 км.
Nio підписала угоду про отримання 2,2 млрд доларів від інвестора з Абу-Дабі CYVNNio підписала угоду про отримання 2,2 млрд доларів від інвестора з Абу-Дабі CYVN
Компанія Nio повідомила, що підписала угоду з CYVN Holdings, інвестиційною компанією, що базується в Абу-Дабі, про інвестування 2,2 млрд доларів у китайського виробника електромобілів.
Bentley відзначає 5-річний ювілей своєї пасікиBentley відзначає 5-річний ювілей своєї пасіки
Зібраний у Крю мед компанія не продає. Зі слів Себастьяна Бенндорфа, директора з планування виробництва, його дарують на корпоративних та благодійних заходах, і як винагороду колегам та переможцям конкурсів.
Подружжя з Шотландії здійснило подорож від Північного до Південного полюса на електромобіліПодружжя з Шотландії здійснило подорож від Північного до Південного полюса на електромобілі
Мандрівники Кріс і Джулі Ремсі здійснили подорож від Північного до Південного полюса на Nissan Ariya e-4ORCE.
Перший прототип мотоцикла з водневим двигуном від Kawasaki вражає уявуПерший прототип мотоцикла з водневим двигуном від Kawasaki вражає уяву
Компанія Kawasaki, відома своїми високопродуктивними мотоциклами, зробила величезний стрибок у майбутнє зеленого транспорту.
Цінопад триває: великі мережі скинули ще 1 грн/л на бензиниЦінопад триває: великі мережі скинули ще 1 грн/л на бензини
Із 15 по 18 грудня середня ціна в країні на бензин А-95 знизилася на 35 коп./л і становить 52,08 грн/л, бензин А-95 преміум здешевшав на 51 коп./л - до 55,07 грн/л, а дизельне пальне - на 6 коп./л, до 52,22 грн/л.
Опубліковано перші якісні зображення та подробиці Mazda CX-80Опубліковано перші якісні зображення та подробиці Mazda CX-80
Mazda додасть до своєї лінійки трирядний кросовер CX-80, який займе місце між моделями CX-60 та CX-90.
27 бронемашин від UNITED24 передано на фронт27 бронемашин від UNITED24 передано на фронт
На фронт передано 27 броньованих машин, придбаних у межах ініціативи UNITED24.
У 2024 році лінійка марки Dacia буде розширенаУ 2024 році лінійка марки Dacia буде розширена
Очікуються семимісний кросовер Bigster і новий бюджетний електромобіль Spring.
Stellantis продовжує ремонтувати автомобілі критичної інфраструктури УкраїниStellantis продовжує ремонтувати автомобілі критичної інфраструктури України
Концерн Stellantis підтримує Україну в непрості часи власною унікальною програмою - безкоштовне обслуговування та ремонт автомобілів екстрених служб.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015