Недорогий електромобіль від General Motors виходить на глобальний ринок

17:09 19.12.2023
Недорогий електромобіль від General Motors виходить на глобальний ринок

Новий Wuling Bingo став «глобальною» моделлю - бюджетний електромобіль почали поставляти на експорт. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Першою країною за межами Китаю, де доступний новий Wuling Bingo, стала Індонезія. Пізніше модель має з'явитися і в інших країнах. До речі, продукція Wuling вже дісталася Європи і неофіційно представлена в Україні.

В Індонезії електромобіль Wuling Bingo виявився дорожчим, ніж у Китаї, але все одно залишається доступним. Хетчбек В-класу коштує в еквіваленті 23 000 - 26 300 доларів.

Нагадаємо, що новий Wuling Bingo розроблено за участю спеціалістів General Motors, адже американський концерн є співвласником китайського бренду разом із SAIC. Модель виявилася популярною на батьківщині, в Китаї - продають у середньому понад 20 000 авто на місяць.

Серед особливостей Wuling Bingo - два дисплеї в салоні та величезний двоспальний матрац, доступний за доплату. На вибір запропоновано версії потужністю 41 і 68 к.с., а запас ходу електрокара становить від 203 до 333 км.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015