Новости за 19.11.2023

У Китаї презентовано нову Toyota Camry для місцевого ринкуУ Китаї презентовано нову Toyota Camry для місцевого ринку
У Китаї на автосалоні в Гуанчжоу дебютували чотиридверки для місцевого ринку. У китайської Toyota Camry оригінальна передня панель, власний дизайн мультимедійної системи, інший селектор автоматичної трансмісії.
Chery представила повнопривідний кросовер із сонячною панеллю на дахуChery представила повнопривідний кросовер із сонячною панеллю на даху
Незграбний повнопривідний кросовер Chery iCar 03 із сонячною панеллю на даху оцінили в 19,4 тис. доларів.
ZF розробила електричні гальма для електромобілівZF розробила електричні гальма для електромобілів
Німецька компанія ZF представляє гальмівну систему без гідравлічних ліній і гальмівної рідини. Схожі розробки є і в інших виробників комплектуючих.
На кордоні з Польщею створили штаб допомоги українським водіямНа кордоні з Польщею створили штаб допомоги українським водіям
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з профільними асоціаціями та перевізниками створило на кордоні України та Польщі штаб допомоги українським водіям.
Китайський електричний мінівен Li Mega продається по 100 одиниць за хвилинуКитайський електричний мінівен Li Mega продається по 100 одиниць за хвилину
Футуристичний мінівен Li Mega китайського електромобільного стартапу Li Auto став новим бестселером китайського ринку ще до офіційного старту продажів.
У пустелі знайшли покинутий суперкар LamborghiniУ пустелі знайшли покинутий суперкар Lamborghini
Випущено тільки 657 Lamborghini Countach у версії 25th Anniversary. Суперкар оснащений 455-сильним V12 і здатний розвинути 295 км/год.
Експерти пропонують реформувати українську систему покарань за перевищення швидкостіЕксперти пропонують реформувати українську систему покарань за перевищення швидкості
Найчастіше причиною смертельних ДТП є надмірна швидкість. За це передбачена адміністративна відповідальність, однак українське законодавство не стримує водіїв від порушення.
Honda готує до виробництва електроскутер зі змінними акумуляторамиHonda готує до виробництва електроскутер зі змінними акумуляторами
На Міланському мотосалоні EICMA 2023 дебютував електричний скутер Honda SCe: з новим дизайном та у стані активної підготовки до ймовірного серійного виробництва у 2025 році.
Електромобілі та ГБО - відповідь автомобілістів на високі ціни на пальнеЕлектромобілі та ГБО - відповідь автомобілістів на високі ціни на пальне
Експерти визначили, як у жовтні змінилися частки авто за розподілом за типом пального у сегментах внутрішніх перепродажів, імпорту вживаних та продажах нових авто, а також динаміку встановлення газобалонного обладнання.
Осіння повінь: дизелю знову багатоОсіння повінь: дизелю знову багато
У середині листопада тенденція до скорочення імпорту дизпального автотранспортом зберігалася. Натомість зростали постачання іншими видами транспорту.
Honda відкликає чверть мільйона машин через двигун V6Honda відкликає чверть мільйона машин через двигун V6
Honda оголосила велику кампанію по відкликанню в США, яка зачіпає 248 999 автомобілів. Всі вони були оснащені мотором V6, у якого є дефект колінвала.
Британські фермери привезли на Львівщину 35 позашляховиків для військовихБританські фермери привезли на Львівщину 35 позашляховиків для військових
У межах акції «Пікапи для миру», яку ініціював британський фермер Марк Лерд, українські військові отримали ще 35 позашляховиків.
Tesla перезапустила свій Cyberquad у СШАTesla перезапустила свій Cyberquad у США
Перша спроба Tesla з електричним квадроциклом Cyberquad для дітей була відхилена Комісією з безпеки споживчих товарів США, тож компанія Ілона Маска зробила свій хід і перезапустила цей проєкт - тепер це іграшка.
Geely продала частину своїх акцій у VolvoGeely продала частину своїх акцій у Volvo
Geely Group продала 100 мільйонів акцій Volvo. Внаслідок акції шведського автовиробника впали на 14 відсотків.
Фахівці Auto Bild визначили переможця автомобільного тестуФахівці Auto Bild визначили переможця автомобільного тесту
Нещодавно фахівці Auto Bild протестували дванадцять багатофункціональних мастил в аерозольних балончиках.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015