Новости за 19.10.2023

BMW готує новий доступний електромобіль i1BMW готує новий доступний електромобіль i1
BMW i1 стане найдешевшим і найкомпактнішим електромобілем у модельному ряду бренду. Новинка може отримати задній привід і заряджену модифікацію.
Stellantis на бюджетній платформі побудує 7 нових моделей електромобілівStellantis на бюджетній платформі побудує 7 нових моделей електромобілів
Нова бюджетна платформа від Stellantis ляже в основу семи моделей, включаючи нові Citroen C3 і Fiat Panda.
Toyota Land Cruiser J60 перетворили на електромобільToyota Land Cruiser J60 перетворили на електромобіль
Основу для «зеленого» Land Cruiser тюнери придбали на вторинному ринку.
Hyundai Palisade отримав особливу «затемнену» версіюHyundai Palisade отримав особливу «затемнену» версію
Hyundai Palisade Calligraphy Black Ink став новою флагманською комплектацією трирядного кросовера. Новинка вирізняється унікальним оформленням зовнішності та салону.
GM, Cruise і Honda запустять службу роботаксі в ЯпоніїGM, Cruise і Honda запустять службу роботаксі в Японії
General Motors, її дочірня компанія з виробництва безпілотних автомобілів Cruise та Honda планують запустити службу роботаксі в Японії у рамках нового спільного підприємства.
Експерти перерахували всі автомобілі у світіЕксперти перерахували всі автомобілі у світі
Фахівці провели аналіз та підрахували кількість авто у всьому світі, виявивши лідируючі країни як за загальним обсягом автопарків, так і за щільністю машин на душу населення.
Представлено екстремальну версію позашляховика Nissan PatrolПредставлено екстремальну версію позашляховика Nissan Patrol
Nissan Patrol Black Hawk оснащений 5,6-літровим V8 з механічним компресором. Зовнішній вигляд позашляховика став екстравагантнішим.
Електромобілі BMW, MINI і Rolls-Royce будуть підтримувати стандарт TeslaЕлектромобілі BMW, MINI і Rolls-Royce будуть підтримувати стандарт Tesla
Баварський автовиробник для усіх своїх брендів запроваджує стандарт зарядки Tesla NACS у США та Канаді, завдяки чому власники BMW, MINI і Rolls-Royce матимуть доступ до мережі Supercharger вже на початку 2025 року.
Безпілотник Honda AWV замінить більшість працівників аеропортівБезпілотник Honda AWV замінить більшість працівників аеропортів
Honda продемонструвала повністю електричний роботизований Autonomous Work Vehicle для заміни дефіцитної робочої сили та підтримки повторюваних завдань в наземних службах аеропортів.
У Німеччині виявлено занедбаний автосалон із незайманими Ford 80-х роківУ Німеччині виявлено занедбаний автосалон із незайманими Ford 80-х років
Автосалон Ford не працює вже майже 40 років, але в його приміщенні залишилися машини. Ford Fiesta, Escort і Sierra не проїхали жодного кілометра і стали капсулами часу.
KIA представила дві нові версії EV6 2024-го модельного рокуKIA представила дві нові версії EV6 2024-го модельного року
KIA представила дві нові комплектації електромобіля EV6 2024 модельного року, які краще зберігають баланс між запасом ходу і ціною.
Honda та Toyota побудували позашляховик із наддувним водневим моторомHonda та Toyota побудували позашляховик із наддувним водневим мотором
Toyota - одна з небагатьох компаній у світі, яка з наполегливою послідовністю просуває водневі технології. Цього року до неї приєдналися Honda, Suzuki та Kawasaki.
Одинадцять пікапів та два спеціальних автомобілі поповнили автопарк прикордонниківОдинадцять пікапів та два спеціальних автомобілі поповнили автопарк прикордонників
Ці транспортні засоби будуть використовуватися на ділянці українського кордону з республікою Польща.
Range Rover отримав нову люксову версіюRange Rover отримав нову люксову версію
Range Rover Mansory став яскравішим на вигляд і отримав ще більш розкішний салон. Двигун позашляховика додав у потужності.
Tesla почне відвантаження Cybertruck з 30 листопадаTesla почне відвантаження Cybertruck з 30 листопада
Автовиробник електромобілів Tesla озвучив старт продаж Cybertruck - 30 листопада нинішнього року. Машини цієї моделі випускатиме власний завод в Техасі з виробничою потужністю 125 000 одиниць на рік.
Розкрито нові подробиці про позашляховик Toyota Land HopperРозкрито нові подробиці про позашляховик Toyota Land Hopper
Опубліковано нову інформацію про новий позашляховик Toyota Land Hopper, який компанія Toyota офіційно представить на виставці Japan Mobility Show-2023.
У Китаї випустили черговий недорогий мініелектромобільУ Китаї випустили черговий недорогий мініелектромобіль
Компанія Changan випустила недорогий електромобіль Changan Lumin із запасом ходу близько 300 км, який пропонується у Китаї за 8500 доларів.
На аукціон виставили колекцію рідкісних німецьких автоНа аукціон виставили колекцію рідкісних німецьких авто
У колекції зібрані раритетні та незвичайні німецькі автомобілі. На аукціоні продадуть моделі Porsche, Mercedes, BMW і Volkswagen.
Між Україною та Румунією побудують міст через Тису завдовжки 261 метрМіж Україною та Румунією побудують міст через Тису завдовжки 261 метр
Уряди України та Румунії підписали угоду щодо будівництва 261-метрового мосту через річку Тису.
Німеччина передала Україні більше 200 вантажівок Mercedes-Benz ZetrosНімеччина передала Україні більше 200 вантажівок Mercedes-Benz Zetros
Судячи з опублікованих даних, Україна мала отримати 200 вантажівок Zetros у кількох варіантах, ще 50 мають бути поставлені в найближчі місяці в наступних пакетах допомоги.
Великобританські фермери з передали ще майже десяток авто для захисниківВеликобританські фермери з передали ще майже десяток авто для захисників
Їх отримали - військові Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ, 107-ї окремої бригади територіальної оборони, 141-ї окремої стрілецької бригади. Передали їх в межах ініціативи «Пікапи для миру».
Китайці презентували рекордно довгий мінівен з розкішним салономКитайці презентували рекордно довгий мінівен з розкішним салоном
Wey Gaoshan доступний у трьох версіях і пропонує розкішний салон, а також 340-сильну гібридну установку. Мінівен може проїхати до 175 км на електротязі.
Nissan показав «майбутнє» знаменитого кросовера JukeNissan показав «майбутнє» знаменитого кросовера Juke
Новий електричний кросовер Nissan Hyper Punk - майбутнє автомобілів бренду. Знаменитий Juke вгадується у цьому прототипі миттєво.
У Японії тестують швидку безконтактну підзарядку електромобілів на світлофорахУ Японії тестують швидку безконтактну підзарядку електромобілів на світлофорах
У районі Кіба неподалік Токіо почалися дворічні випробування бездротової зарядки електромобілів, вбудованої в дорожнє полотно.
У Німеччині українцям потрібно буде реєструвати свої автоУ Німеччині українцям потрібно буде реєструвати свої авто
Німецькі політики вимагають від українських біженців реєструвати свої автомобілі. Це потрібно оскільки порушників ПДР складно ідентифікувати та притягнути до відповідальності.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015