Новости за 18.10.2023

Toyota готує сімейний електрокросовер bZ5XToyota готує сімейний електрокросовер bZ5X
Toyota bZ5X - великий семимісний електрокросовер довжиною близько 5 метрів. Його запас ходу становитиме приблизно 450 км.
Toyota показала «прямокутний» електромобіль KayoibakoToyota показала «прямокутний» електромобіль Kayoibako
Японський автовиробник розкрив інформацію про свій новий компактний електромобіль під назвою Toyota Kayoibako.
Volkswagen представив позашляхову версію кросовера Atlas Cross SportVolkswagen представив позашляхову версію кросовера Atlas Cross Sport
Пакет Basecamp для Volkswagen Atlas Cross Sport обійдеться у 2774 долари. До нього включено нові колісні диски, зовнішнє оздоблення та розширювачі колісних арок.
Гібрид McLaren Artura згорів під час тест-драйвуГібрид McLaren Artura згорів під час тест-драйву
У автомобільного дилера у Стортоні (Велика Британія) видалися невдалі вихідні. Його представник разом із потенційним покупцем вирушили на тест-драйв суперкара McLaren Artura, який дивом не закінчився трагедією.
У США представили інноваційний електрокарУ США представили інноваційний електрокар
Електрокар SHANE отримав інноваційну конструкцію з двома колесами. Новинка може самостійно їздити по дорогах за допомогою штучного інтелекту.
Імпорт дизелю в країну зменшується, але баланс нормальнийІмпорт дизелю в країну зменшується, але баланс нормальний
Імпорт дизельного пального в Україну протягом 9-15 жовтня зменшився на 34% порівняно з позаминулим тижнем й становив 112,2 тис. тонн.
Changan презентував недорогий гібридний пікап HunterChangan презентував недорогий гібридний пікап Hunter
Оновлений Changan Hunter отримав змінений дизайн у новому фірмовому стилі бренду. Пікап запропонують у двох версіях із різною довжиною колісної бази.
Оновився плагін-гібридний кросовер Toyota RAV4 PrimeОновився плагін-гібридний кросовер Toyota RAV4 Prime
Плагін-гібридний кросовер Toyota RAV4 Prime отримав незначне оновлення та повернуся на більшість ринків після невеликої паузи.
В Європі виявили склад із двома десятками ВАЗ без пробігуВ Європі виявили склад із двома десятками ВАЗ без пробігу
У Польщі виявлено універсали і хетчбеки ВАЗ, випущені у 2000-х. Автомобілям понад 15 років, але вони не проїхали жодного кілометра.
Rolls-Royce скоротить до 2500 робочих місцьRolls-Royce скоротить до 2500 робочих місць
Автоконцерн Rolls-Royce скоротить до 2 500 робочих місць, оскільки новий гендиректор компанії прагне побудувати більш ефективний бізнес та модернізувати її.
Новий Volkswagen Tiguan отримає потужну заряджену версіюНовий Volkswagen Tiguan отримає потужну заряджену версію
Кросовер Volkswagen Tiguan R стане плагін-гібридом. Він отримає установку потужністю понад 300 сил і зможе проїхати близько 100 км на електротязі.
Italdesign показав ефектний електричний концепт у ретростиліItaldesign показав ефектний електричний концепт у ретростилі
Кузовне ательє Italdesign представило віртуальний електричний концепт-кар у ретростилі пд назвою Asso di Picche In Movimento.
У яких регіонах України купують найбільше нових автоУ яких регіонах України купують найбільше нових авто
З січня по вересень 2023 року в Україні купили 43,9 тисячі нових автомобілів. Найбільшими регіональними ринками країни стали Київ, а також Дніпропетровська та Київська області.
Студент створив доступний комплект переобладнання в електромобільСтудент створив доступний комплект переобладнання в електромобіль
Цей комплект є доступною альтернативою дорогим послугам з переобладнання, які сьогодні коштують у середньому 50 тис австралійських доларів.
Tesla показала нову бета-версію автопілотаTesla показала нову бета-версію автопілота
Компанія Tesla випустила відеодемонстрацію свого нового програмного забезпечення для самокерованого водіння.
Опубліковано патентні фото бюджетного кросовера BAIC BJ30Опубліковано патентні фото бюджетного кросовера BAIC BJ30
Новий BAIC BJ30 став більшим і виразнішим на вигляд. Китайський позашляховик отримав більш потужний турбомотор на 185 сил.
Новий Nissan Leaf 2024 отримав право на податкову пільгу в СШАНовий Nissan Leaf 2024 отримав право на податкову пільгу в США
Nissan Leaf 2024 став трохи доступнішим у Сполучених Штатах після підтвердження того, що він отримав право на федеральну податкову пільгу на електромобілі.
Hyundai представила армійський позашляховик для боротьби з дронамиHyundai представила армійський позашляховик для боротьби з дронами
Південнокорейська корпорація Hyundai WIA, що входить до складу холдингу Hyundai Motor Group, представила прототип мобільного комплексу для боротьби з дронами.
Hyundai IONIQ 5 Disney100 Platinum надійшов у виробництвоHyundai IONIQ 5 Disney100 Platinum надійшов у виробництво
Hyundai IONIQ 5 Disney100 Platinum буде випущено обмеженим накладом у 1000 екземплярів. Електромобіль вирізняється унікальним оформленням зовнішності та салону.
Tesla відкликає понад 50 тисяч автоTesla відкликає понад 50 тисяч авто
Американський регулятор у вівторок, 17 жовтня, заявив, що компанія Tesla відкличе зі США майже 55 тисяч автомобілів Model X.
Chery представила найаеродинамічніший автомобіль у світіChery представила найаеродинамічніший автомобіль у світі
На заході Chery Technology Day китайська компанія представила концепт під назвою Aero. Його особливість полягає у наднизькому коефіцієнті повітряного опору Cd - він становить лише 0,168.
Китайський SAIC представив розкішний мінівен Maxus G70Китайський SAIC представив розкішний мінівен Maxus G70
SAIC Maxus G70 отримав стильний дизайн і багате оснащення. Мінівен оснащений 234-сильним двигуном і витрачає 8,5 літра палива на 100 км у змішаному циклі.
На автошоу в Токіо компанія Toyota покаже майбутнє автопромуНа автошоу в Токіо компанія Toyota покаже майбутнє автопрому
На виставці Japan Mobility Show 2023 у Токіо Toyota показуватиме свої новинки на спеціально підготовленій експозиції «Давайте змінимо майбутнє автомобілів - знайдіть своє майбутнє».
Nio відзвітувала про 30 мільйонів замін батарей в електромобіляхNio відзвітувала про 30 мільйонів замін батарей в електромобілях
Китайський електромобільний стартап Nio, який просуває ідею заміни акумуляторних блоків електромобілів у Китаї, досяг чергового рекордного рубежу - 30 мільйонів замін.
Новий флагманський універсал BMW вперше показали на тизеріНовий флагманський універсал BMW вперше показали на тизері
BMW 5 Series Touring отримає кілька зовнішніх відмінностей від седана. Новинка буде запропонована з кількома силовими установками, включно з повністю електричною модифікацією i5.
У Києві показали новітні автомобілі для комунальників та дорожниківУ Києві показали новітні автомобілі для комунальників та дорожників
Устоличному МВЦ з 17 по 19 жовтня проходять спеціалізовані виставки «КомунТех-2023» та «ДорТехЕкспо-2023», на яких представлено чимало цікавих автомобілів.
Трейдери почали розмитнювати паливо за новими правиламиТрейдери почали розмитнювати паливо за новими правилами
Набуття чинності змінами до Митного кодексу незначно вплинуло на темпи митного оформлення нафтопродуктів.
Названо електромобілі з найшвидшою швидкістю зарядки в реальних умовахНазвано електромобілі з найшвидшою швидкістю зарядки в реальних умовах
Багато автовиробників завищують характеристики своїх електромобілів, але ці моделі є винятком. До рейтингу увійшли 20 моделей, які заряджаються швидше за конкурентів.
«Тойота Центр Київ ВІДІ Аеропорт» - перший концептуальний дилерський центр Toyota на Київщині«Тойота Центр Київ ВІДІ Аеропорт» - перший концептуальний дилерський центр Toyota на Київщині
Мета відкриття ДЦ - забезпечити найвищий рівень послуг для власників автомобілів Toyota у Київській області
УкрАВТО починає продаж автомобілів KG MOBILITY (SSANGYONG) в УкраїніУкрАВТО починає продаж автомобілів KG MOBILITY (SSANGYONG) в Україні
Бренд SSANGYONG офіційно повертається на український ринок під новою назвою KG MOBILITY, з абсолютно новим модельним рядом позашляховиків.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015