Новий Volkswagen Tiguan отримає потужну заряджену версію

20:37 18.10.2023
Новий Volkswagen Tiguan отримає потужну заряджену версію

У лінійці Volkswagen Tiguan третього покоління залишиться заряджена R-версія. Її мають представити у 2025 році. Про це повідомляє сайт Motor.es.

Новий Volkswagen Tiguan R кардинально зміниться. Річ у тім, що спортивний кросовер уперше стане гібридом, який заряджається.

Volkswagen Tiguan 2024 вже має гібридну модифікацію з 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою і електромотором загальною потужністю 272 к.с.

Для Tiguan R її віддачу збільшать і вона перевищить 300 сил, що дасть змогу розганятися до 100 км/год менш ніж за 5 с. Кросовер стане економічнішим, а ще зможе проїхати до 100 км в електричному режимі.

Заряджений кросовер Volkswagen Tiguan R отримає збільшені гальма, а його підвіску і рульове управління доопрацюють і переналаштують. Авто буде доступне тільки з повним приводом.

Судячи з першого рендеру, новий Volkswagen Tiguan R відрізнятиметься від стандартної моделі агресивнішим дизайном передньої частини, аеродинамічним обвісом і 19-дюймовими дисками. У салоні встановлять спортивні сидіння і кермо.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015