Новости за 17.09.2023

Яка економічна доцільність використання біоетанолу?Яка економічна доцільність використання біоетанолу?
Чи зможе біоетанол стати вирішення паливної проблеми, зменшити залежність від імпортних нафтопродуктів та спонукати перероблення аграрної сировини?
Китайські електромобілі становлять загрозу для європейських виробниківКитайські електромобілі становлять загрозу для європейських виробників
Раніше європейський ринок закривався від китайських виробників за допомогою суворих екологічних норм. Але з розвитком електромобілів це обмеження перестало діяти.
США ввели нові санкції проти провідних російських автовиробниківСША ввели нові санкції проти провідних російських автовиробників
Під санкції США потрапили найбільші російські автовиробники - ВАЗ, УАЗ і «Москвич». Обмеження торкнулися і компаній-посередників, що постачають в РФ високотехнологічну західну продукцію.
До 2030 року електромобілі повинні стати дешевшими за машини з ДВЗДо 2030 року електромобілі повинні стати дешевшими за машини з ДВЗ
Представники Rocky Mountain Institute стверджують, що при збереженні тенденції до зниження вартості тягових акумуляторів до кінця десятиліття електромобілі досягнуть паритету в ціні із середньорозмірними машинами на ДВЗ у більшості регіонів світу.
Пікап Ford Ranger скоро отримає гібридну модифікаціюПікап Ford Ranger скоро отримає гібридну модифікацію
Сімейство пікапа Ford Ranger останнього покоління продовжує розростатися новими версіями та виконаннями.
Чим здивує автобус Neoplan Tourliner 2024 рокуЧим здивує автобус Neoplan Tourliner 2024 року
На міжнародному салоні Busworld Europe 2023, який проходитиме в Кортрейку з 7 по 12 жовтня, буде презентовано туристичний автобус Neoplan Tourliner наступного модельного року.
В Індії створили бюджетний електромотоцикл у стилі Harley-DavidsonВ Індії створили бюджетний електромотоцикл у стилі Harley-Davidson
Abzo VS01 - один із найдешевших електромотоциклів у світі. Він здатний розвинути 85 км/год і проїхати 180 км без підзарядки.
Власників електромобілів у США обкладають додатковими податкамиВласників електромобілів у США обкладають додатковими податками
Власників електромобілів у штаті Флорида (США) обкладуть податками у розмірі 200 доларів США, щоб компенсувати втрачений податковий дохід від традиційного палива.
АвтоВАЗ почне збирати китайські авто під брендом LadaАвтоВАЗ почне збирати китайські авто під брендом Lada
А ось і майбутнє АвтоВАЗу, яке вимальовується після введення санкцій та відтоку працівників, яких мобілізовують на війну проти України.
На півночі Чернігівщини запрацював відновлений містНа півночі Чернігівщини запрацював відновлений міст
Чернігівський регіон активно відновлює мостові конструкції. У цьому допомагають і французькі партнери, надаючи готові інженерні рішення, зокрема, для 3 мостових споруд.
Знайдено занедбану колекцію рідкісних Harley-DavidsonЗнайдено занедбану колекцію рідкісних Harley-Davidson
В коллекции собраны раритетные мотоциклы Harley-Davidson 30-х и 40-х годов. Стоимость некоторых из них доходит до 100 000 долларов.
Традиційні автомобільні двигуни будуть використовуватись в ЄС до 2050 рокуТрадиційні автомобільні двигуни будуть використовуватись в ЄС до 2050 року
В концерні Stellantis вважають, що автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння будуть використовуватися до 2050 року. Щоправда, заправляти їх будуть не бензином чи дизелем, а синтетичним паливом.
Ford загрожує банкрутство через протести профспілокFord загрожує банкрутство через протести профспілок
Ford Motor уперше за 120 років існування може оголосити про банкрутство. Це станеться, якщо компанія ухвалить пропозицію профспілки United Auto Workers.
Польща забороняє перетин кордону для авто з російськими номерамиПольща забороняє перетин кордону для авто з російськими номерами
Заборона набуває чинності з 00:00 17 вересня. Вона стосується як жителів РФ, так і інших країн, що переміщаються на автомобілях з російськими номерами.
Cпорткар Dodge Challenger перетворили на незвичайний човенCпорткар Dodge Challenger перетворили на незвичайний човен
Вартість Dodge Challenger SRT Hellcat SRT Widebody у США становить від 80 000 доларів. Під час зйомки відео спорткар пережив безліч знущань.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015