Новости за 17.08.2023

Електромобіль Cadillac Celestiq тестує незвичний спойлерЕлектромобіль Cadillac Celestiq тестує незвичний спойлер
Cadillac представив флагманський Celestiq ще минулого року, але досі продовжує його тестування та випробування ряду нових функцій.
Уряд узгодив новий пункт перетину румунського кордону поруч з Білою ЦерквоюУряд узгодив новий пункт перетину румунського кордону поруч з Білою Церквою
Український уряд схвалив проєкт угоди з Румунією про створення нового пункту перетину кордону - біля села Біла Церква над Тисою.
Mitsubishi зніме з виробництва свою найдешевшу модельMitsubishi зніме з виробництва свою найдешевшу модель
За 2022 рік у США було продано лише 15 816 одиниць Mitsubishi Mirage. Модель планують замінити бюджетним кросовером Xforce.
Ринкова капіталізація автовиробника VinFast перевищила Ford та General MotorsРинкова капіталізація автовиробника VinFast перевищила Ford та General Motors
Це сталося після того, як VinFast дебютувала на ринку Nasdaq Global Select Market під символом VFS.
Новий електричний пікап KIA дебютує у 2025 роціНовий електричний пікап KIA дебютує у 2025 році
Серійне виробництво «стратегічної» новинки налагодять у першій половині 2025 року на заводі у Південній Кореї.
Toyota представила незвичайний багатоцільовий електромобільToyota представила незвичайний багатоцільовий електромобіль
Toyota Rangga Concept може надійти в продаж уже у 2025 році. Електромобіль буде доступний з широким асортиментом оснащення.
Ринок пального у липні 2023 року сплатив 0,8 мільярда гривень акцизуРинок пального у липні 2023 року сплатив 0,8 мільярда гривень акцизу
У липні до загального фонду державного бюджету надійшло 8,7 млрд грн акцизного податку, з них 0,8 млрд - акциз, сплачений учасниками паливного ринку.
Новий Ford Mondeo перетворився на недорогий економічний кросоверНовий Ford Mondeo перетворився на недорогий економічний кросовер
Кросовер Ford Evos побудований на базі нового Mondeo, який ніяк не вибереться на світовий ринок за межі Китаю. Тепер модель перетворили на недорогий економічний кросовер із гібридною силовою установкою.
Унікальний пікап Bentley виставили на продажУнікальний пікап Bentley виставили на продаж
Тюнери перетворили седан Bentley Flying Spur на оригінальний пікап. Автомобіль оснащений 560-сильним двигуном W12 і має розкішний салон.
Стартап Nikola визнав проблему із загорянням електричних вантажівокСтартап Nikola визнав проблему із загорянням електричних вантажівок
Через ризик займання батареї компанія в Nikola оголосила про відкликання 209 електричних вантажівок: ймовірною причиною є перегрів акумуляторної батареї.
Які автобуси купували українці в липні?Які автобуси купували українці в липні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом липня та визначили топ моделей в трьох сегментах автобусів: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових.
Компанія Zenvo представила надшвидкісний гіперкар AuroraКомпанія Zenvo представила надшвидкісний гіперкар Aurora
Zenvo Aurora стане одним з найшвидших серійних автомобілів у світі. Гіперкар здатний розганятися до сотні всього за 2,3 секунди та розвивати швидкість 450 км/год.
Ненадійна мережа зарядних станцій може підірвати впровадження електромобілівНенадійна мережа зарядних станцій може підірвати впровадження електромобілів
Негативний досвід змусив власника електропікапа Ford F-150 Lightning завершувати поїздку на бензиновій Toyota.
Долю дизельних автомобілів Mazda визначить попитДолю дизельних автомобілів Mazda визначить попит
Незважаючи на зниження інтересу до дизельних автомобілів Mazda не планує відмовлятися від дизельних агрегатів й продовжить використовувати їх так довго, як це буде можливо.
Лімітована версія Opel Grandland SE вже прямує в Україну - оптимальна комплектація за вигідною ціноюЛімітована версія Opel Grandland SE вже прямує в Україну - оптимальна комплектація за вигідною ціною
Флагманський кросовер Opel Grandland отримав нову версію SE для ринку України.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015