Новий Ford Mondeo перетворився на недорогий економічний кросовер

20:44 17.08.2023
Новий Ford Mondeo перетворився на недорогий економічний кросовер

Кросовер Ford Evos побудований на базі нового Mondeo, який ніяк не вибереться на світовий ринок за межі Китаю. Тепер модель перетворили на недорогий економічний кросовер із гібридною силовою установкою. Про новинку повідомили на сайті Autohome.

На даний момент автомобіль проходить дорожні випробування. Гібридний кросовер Ford Evos Hybrid 2024 модельного року показали на фото.

Автомобіль виглядає динамічно. З обтічним силуетом і присадкуватою посадкою. Великі колеса, величезні повітрозабірники, тонкі вузькі фари - все в рамках сучасних тенденцій. Втім, від стандартного кросовера модель з гібридною силовою установкою зовні не відрізняється.

Бензиновий дволітровий чотирициліндровий двигун EcoBoost поєднується з електродвигуном. Сумарна потужність складає 288 к.с. Але, крім потужності, новий Ford Evos Hybrid запропонує економічність.

У продаж гібридний кросовер вирушить ближче до кінця 2023 року. Орієнтовна ціна - близько 30 000 доларів у базовому виконанні. Виробництво налагодять у КНР, так само як і у випадку зі стандартним Evos та седаном Mondeo.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015