Новости за 17.05.2023

Lamborghini презентували ексклюзивну версію кросовера UrusLamborghini презентували ексклюзивну версію кросовера Urus
Купити Lamborghini Urus Performante Essenza SCV12 зможуть лише власники трекового суперкара Essenza SCV12. Нова версія кросовера відрізняється особливим оздобленням.
Нові системи безпеки знизили аварійність за участю вантажівокНові системи безпеки знизили аварійність за участю вантажівок
Компанія Daimler Truck нещодавно відзначила встановлення мільйонної системи Active Brake Assist.
«Подовжений» Suzuki Jimny надійшов у виробництво«Подовжений» Suzuki Jimny надійшов у виробництво
5-дверний Suzuki Jimny зібрав 25 000 замовлень ще до початку виробництва. Найближчим часом стартує експорт позашляховика до низки країн.
Ferrari не збирається відмовлятися від ДВЗFerrari не збирається відмовлятися від ДВЗ
Італійська компанія Ferrari заявила, що не хоче припиняти випуск ДВЗ, вважаючи їх за важливий елемент спадщини марки.
На продаж виставили унікальну колекцію рідкісних спортивних FordНа продаж виставили унікальну колекцію рідкісних спортивних Ford
До колекції Fast Fords and Friends увійшли 14 рідкісних спортивних автомобілів. Вартість деяких лотів уже перевищила 30 тисяч доларів.
Компанія Renault показала великий купе-кросовер RafaleКомпанія Renault показала великий купе-кросовер Rafale
Напередодні дебюту Renault Rafale компанія опублікувала затемнений тизер моделі. Її представлять 18 травня в рамках 54-го Паризького автосалону в Ле Бурже.
Toyota відродить свій культовий спорткарToyota відродить свій культовий спорткар
Нова Toyota Celica може відродитися у вигляді спортивного електромобіля від підрозділу GR. Спорткар отримає новий дизайн, але збереже впізнаваність моделі минулих поколінь.
Volkswagen продає російські активи за ціною до 125 мільйонів євроVolkswagen продає російські активи за ціною до 125 мільйонів євро
Російська влада схвалила продаж російських активів концерну Volkswagen місцевому автодилерському холдингу «Авілон» у рамках угоди за зниженою ціною.
У Китаї презентували недорогий седан Buick LaCrosseУ Китаї презентували недорогий седан Buick LaCrosse
Новий Buick LaCrosse став компактнішим, а його дизайн виконаний у ретростилістиці. Седан запропонований з бензиновими турбомоторами потужністю від 180 до 237 к.с.
У Німеччині порахували кількість електрокарівУ Німеччині порахували кількість електрокарів
Німеччина досягла чергового електромобільного рекордну. Станом на травень 2023 року в країні тепер зареєстровано понад 1 мільйон автомобілів з електричними силовими установками.
Новий Hyundai Kona Electric помітили на дорогахНовий Hyundai Kona Electric помітили на дорогах
Нещодавно був помічений попередній серійний кросовер Kona Electric, який пересувається по шосе в Південної Каліфорнії.
Оновлену Tesla Model 3 показали на перших рендерахОновлену Tesla Model 3 показали на перших рендерах
Tesla готує повністю перероблену версію седана Model 3. Офіційних зображень новинки з приставкою Highland наразі немає.
У Хмельницькому жертвою ракетного обстрілу став раритетний Nissan Skyline GT-RУ Хмельницькому жертвою ракетного обстрілу став раритетний Nissan Skyline GT-R
Культовий Nissan Skyline GT-R постраждав від ракетного удару по Хмельницькому. Раритетний спорткар пошкоджено і він потребує ремонту.
Компанія Ford презентувала новий Tourneo CourierКомпанія Ford презентувала новий Tourneo Courier
Ford Tourneo Courier тепер доступний не тільки в бензиновій, але й в електричній версії. Мінівен оснастили 136-сильним електромотором, а його комплектацію розширили.
Дефіцит пального Україні не загрожуДефіцит пального Україні не загрожу
На сьогодні казати про дефіцит пального немає жодних підстав. Про це повідомив директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.
FIAT показав на фото новий рамний пікап TitanoFIAT показав на фото новий рамний пікап Titano
FIAT готується випустити на ринок новий рамний пікап під назвою Titano. Щоб підігріти інтерес публіки до майбутньої новинки, компанія опублікувала кілька тизерів.
Honda розробить важкі вантажівки з паливними елементами для IsuzuHonda розробить важкі вантажівки з паливними елементами для Isuzu
Isuzu Motors і Honda Motor Co. підписали партнерську угоду, в рамках якої Honda розробить і поставить систему паливних елементів для важкої вантажівки на паливних елементах, яку Isuzu планує випустити в 2027 році.
На продаж виставили рідкісний спорткар Opel у стані нового автоНа продаж виставили рідкісний спорткар Opel у стані нового авто
Рідкісний лімітований спорткар Opel Manta 400 цінується серед колекціонерів. На продаж виставили особливий екземпляр, який відрізняється відмінним станом і наявністю більшості заводських запчастин.
Аналітики прогнозують зростання експорту електричних кросоверів з КитаюАналітики прогнозують зростання експорту електричних кросоверів з Китаю
Китайські виробники електромобілів поступово витіснять іноземні бренди зі свого ринку. Зокрема, йдеться по електричні кросовери, кількість яких зростає надвисокими темпами.
BMW зняла гостросюжетну короткометражку з Умою ТурманBMW зняла гостросюжетну короткометражку з Умою Турман
Компанія BMW анонсувала шпигунську короткометражку з Умою Турман та седаном i7 M70 xDrive.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015