BMW зняла гостросюжетну короткометражку з Умою Турман

16:37 17.05.2023
BMW зняла гостросюжетну короткометражку з Умою Турман

На початку 2000-х років компанія BMW випустила серію коротких гостросюжетних картин The Hire («Напрокат»), у яких брали участь зірки світового кіно та автомобілі баварської марки. Згодом подібні проекти виходили рідко, але незабаром на нас чекає чергове відео з циклу фірмових короткометражок. На Міжнародному кінофестивалі в Каннах відбудеться прем'єра фільму The Calm («Спокій») за участю новітнього електромобіля BMW i7 M70 xDrive.

У головних ролях знялися зірки світового рівня Ума Турман і Пом Клементьєфф, виконавчим продюсером став Джозеф Косінскі, а режисером обрали Сема Харгрейва, відомого по роботі з фільмами всесвіту Marvel. Автором саундтреку став оскароносний композитор Ганс Циммер.

У «Спокою» Пом Клементьєфф та Ума Турман грають пару секретних агентів, яких окремо викликали на місце зустрічі у Каннах. Але спочатку дует має відбитися від таємничих противників. Два головних героя зустрічаються разом у готелі Martinez, щоб зібрати докупи історію своєї секретної місії, яка тримає глядачів у напрузі.

Прем'єра «Спокою» відбудеться 17 травня в рамках 76-го Каннського кінофестивалю і в той же день короткометражка буде викладена на YouTube. Як відзначає BMW, перший показ відбудеться на BMW Theatre Screen - 31,3-дюймовому панорамному дисплеї з акустикою Bowers&Wilkins з 36-ма динаміками, вбудованому в салон BMW i7.


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015