Новости за 17.01.2024

Автовикуп від PRO Auto швидкий спосіб продати автомобільАвтовикуп від PRO Auto швидкий спосіб продати автомобіль
Як працює послуга терміновий автовикуп від компанії PRO Auto. Як дізнатися вартість свого автомобіля і який автомобіль можна швидко продати.
Прогноз українського авторинку у 2024 році від провідних автомобільних імпортерівПрогноз українського авторинку у 2024 році від провідних автомобільних імпортерів
Яким може бути 2024 рік з точки зору автомобільного бізнесу в Україні? Та чи варто взагалі піднімати подібні питання у воюючій країні?
Red Bull готує надпотужний суперкар RB17Red Bull готує надпотужний суперкар RB17
Перший серійний Red Bull буде надлегким трековим суперкаром потужністю 1 250 сил. В авто застосують технології з «Формули-1».
Genesis показав електричний концепт-кар X Snow SpeediumGenesis показав електричний концепт-кар X Snow Speedium
Компанія Genesis опублікувала зображення свого останнього концепту - ефектного спортивного купе X Snow Speedium.
Європейські дилери очікують зниження цін на авто з пробігом у 2024 роціЄвропейські дилери очікують зниження цін на авто з пробігом у 2024 році
Індекс цін AUTO1 Group, який показує щомісячну зміну цін на вживані автомобілі в Європі (гуртові), залишався доволі стабільним, і навіть показує поступове загальне зниження, не дивлячись на те, що наприкінці року він незначно зріс, з 146,6 у листопаді до
Індійські автовиробники протестують проти зниження податків на імпорт електромобілівІндійські автовиробники протестують проти зниження податків на імпорт електромобілів
Mahindra і Tata Motors у приватному порядку вимагали від індійських чиновників не знижувати податки на імпорт електромобілів і захистити вітчизняні фірми та їхніх іноземних інвесторів.
Hyundai продав завод у Китаї за 225 мільйонів доларівHyundai продав завод у Китаї за 225 мільйонів доларів
Китайське спільне підприємство Hyundai Motor Co. продало свій завод в Чунціні за 1,62 мільярда юанів (225 млн доларів США) - це менше половини від ціни, яку просили, коли завод був виставлений на продаж в серпні.
Продажі водневих автомобілів впали на 83 відсоткаПродажі водневих автомобілів впали на 83 відсотка
Майже всі продані водневі автомобілі були зроблені Toyota, головним чином мова йде про модель Mirai, також у статистику встигли потрапити кілька одиниць Crown FCEV, які надійшли в продаж у Японії в листопаді 2023 року.
Lamborghini вперше продала понад 10 тисяч авто за рікLamborghini вперше продала понад 10 тисяч авто за рік
Голова та виконавчий директор Automobili Lamborghini S.p.A. Стефан Вінкельманн заявив, що італійський виробник розкішних спортивних автомобілів минулого року вперше продав понад 10000 автомобілів.
Оновлений повнопривідний мінівен Toyota Sienna 2024 розсекретили в КитаїОновлений повнопривідний мінівен Toyota Sienna 2024 розсекретили в Китаї
У базі китайського Мінпрому опублікували зображення мінівена Toyota Sienna зразка 2024 модельного року. Автомобіль сертифікований із системою повного приводу, про що говорить напис e-Four на кришці багажника.
Експерти опублікували прогноз ринку електромобілів на 2024 рікЕксперти опублікували прогноз ринку електромобілів на 2024 рік
Після скромного зростання на 3 відсотки минулого року світовий ринок електромобілів повернувся на правильний шлях і досяг нового рекорду. Очікується, що глобальні продажі електромобілів у 2024 році досягнуть майже 12 мільйонів авто.
В Україні попит на гібриди зріс удвічі за рікВ Україні попит на гібриди зріс удвічі за рік
Українські автомобілісти продовжують надавати перевагу машинам з ДВС, але й попит на гібридні автомобілі невпинно зростає.
У Пекіні почали тестувати безпілотні поліцейські електрокариУ Пекіні почали тестувати безпілотні поліцейські електрокари
У Пекіні почались випробування безпілотних поліцейських патрульних електромобілів, призначених для забезпечення безпеки масових заходів, оголошення попереджень про надзвичайні події та проведення аварійно-рятувальних робіт.
Nissan X-Trail приміряв гусениці замість колісNissan X-Trail приміряв гусениці замість коліс
Цієї зими компанія Nissan представляє на європейських гірськолижних схилах всі переваги повного приводу Nissan з унікальною технологією e-4ORCE, створивши концепт-кар X-Trail e-4ORCE, спеціально адаптований для евакуації постраждалих в горах.
Xiaomi доопрацювала свій недорогий електрокар після скарг покупцівXiaomi доопрацювала свій недорогий електрокар після скарг покупців
Недорогий автомобіль готовий до серійного складання, і виробник уже доопрацював цю модель після скарг покупців перед виходом на ринок
Старий 58-річний Ford продали за 550 000 доларівСтарий 58-річний Ford продали за 550 000 доларів
Випущено тільки 562 купе Ford Mustang Shelby GT350 1965 року. Спорткар оснащений 306-сильним V8 і здатний розігнатися до 100 км/год за 6,5 с.
Volkswagen буде співпрацювати з французьким виробником твердотільних акумуляторівVolkswagen буде співпрацювати з французьким виробником твердотільних акумуляторів
Стало відомо, що німецький автовиробник веде переговори з французькою компанією Blue Solutions.
Французький виробник комплектуючих для авто Faurecia позбувся активів у РосіїФранцузький виробник комплектуючих для авто Faurecia позбувся активів у Росії
Активи світового виробника компонентів для авто Faurecia в Росії перейшли фірмі «Формат Інвест», заснованій місцевими топменеджерами виробника.
Власники Hyundai обурені через проблему злущення фарбиВласники Hyundai обурені через проблему злущення фарби
Кілька моделей Hyundai, які були виготовлені з 2010 по 2018 рік, страждають від лущення фарби.
Електричний кросовер BYD Sea Lion 07 показали перед офіційним дебютомЕлектричний кросовер BYD Sea Lion 07 показали перед офіційним дебютом
Напередодні офіційної презентації компанія BYD представила характеристики електричного кросовера Sea Lion 07.
Опубліковано зображення секретного позашляховика Volvo 70-хОпубліковано зображення секретного позашляховика Volvo 70-х
Недорогий позашляховик Volvo розробляли для країн, що розвиваються. Компактна модель виконана у фірмовому кутастому стилі шведської марки.
Тюнери «схрестили» Toyota Prius з Honda IntegraТюнери «схрестили» Toyota Prius з Honda Integra
Новий гібрид Toyota Prius, який і без того має цікаву зовнішність, зробили ще крутішим із новим дизайном. Незвичайний автомобіль показали на виставці у межах автошоу в Токіо.
Stellantis звільняє тисячі працівників на заводі MirafioriStellantis звільняє тисячі працівників на заводі Mirafiori
Концерн Stellantis вирішив тимчасово звільнити близько 2250 працівників на своєму заводі Mirafiori в Турині, Італія. Більше половини постраждалих працівників займаються виробництвом електричного Fiat 500e.
Hyundai показав спецтехніку зі штучним інтелектом та «прозорим ковшом»Hyundai показав спецтехніку зі штучним інтелектом та «прозорим ковшом»
На виставці CES 2024 в американському місті Лас-Вегас південнокорейський машинобудівний гігант Hyundai Motor Group показав свої напрацювання в області дивовижних проривних технологій і глобальних інновацій.
Представлено новий Ford Kuga 2024-го модельного рокуПредставлено новий Ford Kuga 2024-го модельного року
Кросовер Ford Kuga змінився зовні та отримав нову мультимедійну систему. Модель буде доступна в бензинових і гібридних версіях потужністю до 240 сил.
Електромобілі Tesla не змогли зарядитися під час морозів у ЧикагоЕлектромобілі Tesla не змогли зарядитися під час морозів у Чикаго
Декілька десятків електромобілів Tesla не змогли зарядитись на швидкісних станціях Supercharger у місті Чикаго через різке зниження температури до -19 градусів за Цельсієм.
Китайці здивували дизайном нового кросовера ChanganКитайці здивували дизайном нового кросовера Changan
Автомобіль готують до виходу на ринок, китайський електромобіль повністю готовий до виробництва. Виглядає Changan Qiyuan E07 надзвичайно самобутньо для китайської машини. Сам формат можна назвати експериментальним.
Бренд BMW двічі назвали найгіршим на виставці CES 2024Бренд BMW двічі назвали найгіршим на виставці CES 2024
На технологічній виставці CES 2024 є навіть така номінація, як «Найгірший на виставці». Цього року були представлені різні продукти, які назвали «дивними», але за кількох номінантів лише одна компанія удостоїлася звання найгіршої одразу за два рішення.
У електричного кросовера Fisker Ocean EV виявили проблеми з гальмамиУ електричного кросовера Fisker Ocean EV виявили проблеми з гальмами
Скарг багато, але всі вони стосуються гальм. Зокрема, клієнти скаржаться, що вони взагалі втрачають рекуперативне гальмування під час руху по нерівних поверхнях.
Mazda припинить випуск популярної моделіMazda припинить випуск популярної моделі
Mazda 6 нинішнього покоління випускають з 2012 року і прийшов час зняти її з виробництва. Наступник седана поки що не планується.
Skoda запускає виробництво нового KodiaqSkoda запускає виробництво нового Kodiaq
Skoda оголошує про запуск серійного виробництва другого покоління Kodiaq, своєї флагманської моделі SUV, на заводі в Квасінах, Чеська Республіка.
Компанія Ram показала перший серійний електромобільКомпанія Ram показала перший серійний електромобіль
Компанія Ram представила новий електричний фургон ProMaster EV. Новинка виглядає практично ідентично своєму бензиновому аналогу, причому обидва варіанти базуються на Fiat Ducato, що добре знайомий у Європі.
BYD інвестує 14 млрд доларів у «розумні» функції автомобілівBYD інвестує 14 млрд доларів у «розумні» функції автомобілів
BYD Co, найбільший у світі виробник електромобілів, інвестує 100 млрд юанів (14 млрд доларів) у розробку «розумних» функцій автомобілів.
На автосалоні в Токіо показали «Hummer», побудований із двох Suzuki JimnyНа автосалоні в Токіо показали «Hummer», побудований із двох Suzuki Jimny
NATS Shakotan Jimny J1, так називається незвичайний автомобіль, побудовано на шасі позашляховика Suzuki Escudo із двох Suzuki Jimny першого покоління.
Stellantis та SIXT уклали масштабну угоду про придбання до 250 000 автомобілівStellantis та SIXT уклали масштабну угоду про придбання до 250 000 автомобілів
Авто останнього покоління поповнять автопарк SIXT для оренди в Європі та Північній Америці до 2026 року.
«Повернись живим» передав пікапи й обладнання вже 106 групам саперів«Повернись живим» передав пікапи й обладнання вже 106 групам саперів
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» передав транспорт і обладнання для розмінування десяти інженерно-саперним групам Сил підтримки ЗСУ завдяки благодійному внеску мережі мультимаркетів «Аврора».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015