Toyota відкрила у США новий центр впровадження водневих технологій

17:43 03.05.2024
Toyota відкрила у США новий центр впровадження водневих технологій

Toyota каже, що її новий науковий центр H2HQ стимулюватиме водневі ініціативи в США, а також допоможе локалізувати технології та продукти, пов'язані з воднем.

Мова йде про використання паливних елементів у легкових та вантажних авто, а також стаціонарне виробництво енергії на паливних елементах і портові транспортні засоби. За основу нової установи послужив каліфорнійський науковий центр японського автовиробника.

«Перейменування цього об'єкта на водневу штаб-квартиру в Північній Америці символізує наше лідерство в розробці паливних елементів, створюючи реальні продукти, які допомагають зменшити викиди вуглецю», - заявивив президент і генеральний директор Toyota Motor North America Тед Огава.

Центр досліджень і розробок Лос-Анджелеса відіграв значну роль у запуску легкого транспортного засобу Mirai на паливних елементах у 2015 році.

Центр також має найбільший динамометр Toyota на 1,2 МВт, має масштабований випробувальний стенд для стаціонарних застосувань, а також уже має водневу заправну станцію.


Источник: Autogeek
Фото: Electrek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015