У США показали аналоги Suzuki Jimny і Tesla Cybertruck від VinFast

20:08 10.01.2024
У США показали аналоги Suzuki Jimny і Tesla Cybertruck від VinFast

У Лас-Вегасі на виставці CES 2024 презентували нові електромобілі VinFast. Електричні кросовер і пікап із В'єтнаму стануть серійними у 2024 році. Про це повідомляє сайт Carscoops.

VinFast VF3

Новий VinFast VF3 - електричний аналог Suzuki Jimny. Це мініатюрний електрокросовер завдовжки 3190 мм, завширшки 1679 мм і заввишки 1621 мм.

Незважаючи на компактні розміри, електромобіль VinFast VF3 є чотиримісним, а зі складеними задніми сидіннями виходить 550-літровий багажник.

Салон VinFast VF3 витриманий у мінімалістському стилі. Характеристики електрокара не розголошують, але відомо, що його запас ходу перевищить 200 км, а стартова ціна складе близько $20000.

VinFast VF Wild Pickup

Новий VinFast VF Wild поки що формально вважається концепт-каром. Електричний пікап сягає 5,3 м завдовжки і 2 м завширшки, тобто стане більш компактною альтернативою Tesla Cybertruck.

У нього розпашні двері та трансформований салон, який можна з'єднати з вантажним відсіком. Характеристики VinFast VF Wild також тримають у секреті.

Нагадаємо, що в'єтнамську компанію VinFast заснував Фам Нят Вионг, який свого часу жив у Харкові і створив вермішель швидкого приготування «Мівіна». Після продажу цього підприємства він повернувся на батьківщину і побудував бізнес-імперію.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015