LG анонсувала розсувні та складані автомобільні дисплеї

16:39 05.01.2024
LG анонсувала розсувні та складані автомобільні дисплеї

Компанія LG планує представити нове покоління моніторів для автомобілів. Виробник електроніки поки тримає деталі нових розробок в таємниці, але повідомила, що варто очікувати на появу «розсувних та складаних OLED-екранів», що можуть встановлюватись на спинках сидінь, які можна заховати або розтягнути для використання за вимогою.

Компанія також опублікувала кілька зображень, на яких можна побачити систему розваг на задньому сидінні з екранами, які, здається, втягуються в стелю, коли нею не користуються.

Макет салону також оснащений масивним окремо розташованим дисплеєм, який поєднує цифрову панель приладів з інформаційно-розважальною системою. Ми також бачимо нижній дисплей, а також те, що здається дисплеєм на консолі для пасажирів на задньому сидінні.

LG також покаже інноваційні екрани з технологією Advanced Thin OLED і технологію низькотемпературного полікристалічного кремнію, яка дозволяє створювати більші РК-дисплеї з вищою роздільною здатністю.

Зазначається, що LG також представить «режим конфіденційності» у нових моніторах. Він розроблений, щоб запобігти відволіканню водія, оскільки кут огляду екрана переднього пасажира «автоматично регулюється», щоб водій не міг дивитися фільми чи ігри на дисплеї під час руху.


Источник: Autogeek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015