Швейцарська компанія поставить Україні 60 машин для розмінування

18:36 13.12.2023
Швейцарська компанія поставить Україні 60 машин для розмінування

Швейцарська компанія Global Clearance Solutions до середини наступного року поставить Україні 60 машин для розмінування, заплатить за них Німеччина. Про це йдеться у дописі компанії у Facebook.

«Компанія Global Clearance Solutions (GCS) пишається тим, що від початку конфлікту в Україні прийняла виклик, пов'язаний зі смертоносними наземними мінами та вибухонебезпечними пережитками війни, і, маючи досвід роботи в усьому світі, працює на місцях і постачає наші дистанційно керовані механічні технології розмінування протягом 2023 року», - йдеться у повідомленні.

Як зазначає генеральний директор і співзасновник компанії Філіп фон Міхаеліс, ці надсучасні платформи вимагають навчання та суворих протоколів безпеки, які компанія також надає своїм клієнтам.

«До середини 2024 року ми доставимо в Україну шістдесят платформ для розмінування, які допоможуть створити безпечне середовище, сприятимуть відновленню цивільного населення та рятуватимуть життя. Ми вдячні донорам, які роблять цю роботу можливою: Федеральному міністерству економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), KfW та DEG Impulse», - заявили в компанії.


Источник: Європейська правда
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015