Кросовер Hongqi HS5 пройшов екстремальні краш-тести

20:50 09.12.2023
Кросовер Hongqi HS5 пройшов екстремальні краш-тести

У Китаї вирішили оригінальним чином показати витривалість і стійкість нового Hongqi HS5. Преміальний кросовер спробували знищити кількома способами, але він продовжив рух. Відео з випробуванням опублікували на сторінці Inside China Auto в соцмережі Twitter.

Спочатку новий Hongqi HS5 вдарили величезною палаючою кулею, підвішеною на тросі до автокрана. У салоні спрацювали подушки безпеки, але автомобіль зміг їхати далі.

Guess there might be a reason the top dog in China chooses Hongqi for his presidential cars, though admittedly 'attack by enormous flaming mace' and 'trebuchet a Changan Alto' would be surprise tactics from any would-be assasins. pic.twitter.com/jw75NeHP7H

— Inside China Auto (@InsideChinaAuto) December 7, 2023

Потім китайський кросовер протаранив одразу дві цегляні стіни. Після того, як його очистили від цегли, на нього скинули іншу машину. Пошкоджений Hongqi HS5 зміг продовжити рух і після такого «краш-тесту».

Новий Hongqi HS5 - одна з найдоступніших моделей преміального бренду концерну FAW, який випускає авто для Сі Цзіньпіна. Зовнішність 4,8-метрового кросовера витримана в дусі Rolls-Royce, що й не дивно, адже його проєктував колишній стиліст британської марки Жиль Тейлор.

Кросовер Hongqi HS5 оснащений 2,0-літровим 252-сильним турбомотором і 8-ступінчастою автоматичною КПП. Привід може бути переднім або повним. Вартість моделі становить 27 000 - 37 000 доларів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015