Словацькі перевізники погрожують повністю заблокувати пункт пропуску

18:54 06.12.2023
Словацькі перевізники погрожують повністю заблокувати пункт пропуску

Союз автомобільних перевізників Словаччини (UNAS) заявив, що готовий повністю заблокувати прикордонний пункт «Вишнє Нємецьке - Ужгород», якщо ситуацію зі скасуванням системи дозволів для українських далекобійників не буде вирішено. Про це повідомили у прес-службі організації.

Зі слів перевізників, вони усвідомлюють, що шлях до розв'язання проблеми не простий, але водночас назвали неприйнятним те, що поточна ситуація продовжує існувати.

«Саме тому UNAS залишається у стані готовності до страйку, і у разі, якщо не буде іншої альтернативи для вирішення ситуації, UNAS готовий повністю заблокувати прикордонний пункт «Вишнє Нємецьке - Ужгород» в обох напрямках», - йдеться в повідомленні.

Перевізники подякували міністру транспорту Словаччини Йозефу Ражу за порушення проблеми скасування дозвільної системи для українських перевізників і її впливу на автомобільний транспорт Словаччини в Брюсселі.

«Ми також хотіли б подякувати йому за те, що він зустрінеться з представниками UNAS в четвер, 7 грудня, де ми також обговоримо вплив цієї ситуації й будемо шукати рішення, щоб її змінити», - йдеться в заяві.


Источник: enkorr
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015