Популярні авто становляться недоступними для більшості покупців

20:59 20.11.2023
Популярні авто становляться недоступними для більшості покупців

Специфічні сучасні умови автомобільного ринку призвели до того, що популярні моделі стали недоступними більшості середньостатистичних покупців. Фактично це пов'язано зі зростанням цін, але є й інші фактори.

Дані досліджень iSeeCars демонструють, що для середньостатистичних американців шість популярних недорогих автомобілів на ринку нових транспортних засобів перестали бути доступними. Йдеться про купівельну спроможність.

Її розглядають під впливом доходів покупців, цін на автомобілі та відсоткові ставки, за якими розраховують умови кредитування. Останні зараз досить високі, що обмежує доступність.

Дослідники враховували, що щорічні платежі за кредитом за нову машину не повинні перевищувати 10 відсотків річного сімейного доходу. Розрахунки велися з урахуванням 60-місячного кредитування за умови початкового внеску у вигляді 10% вартості транспортного засобу.

Виявилось, що моделі MINI Cooper, Ford Bronco Sport, Acura Integra, VW Golf GTI, Hyundai Tucson Hybrid та Toyota Prius Prime вийшли за межі категорії доступності. Перевищення ціни порахували у діапазоні від 2,3 до 10,5%.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015