Chevrolet Aveo перетворився на гігантський «бамперний» автомобіль

17:29 13.11.2023
Chevrolet Aveo перетворився на гігантський «бамперний» автомобіль

Ден Григоркофф із Пенсільванії став зіркою YouTube завдяки своєму автомобілю. Американець їздить на гігантському «бамперному» автомобілі, побудованому власноруч. Під час пандемії чоловік вирішив з користю витратити вільний час, перетворивши свій старий Chevrolet Aveo на машинку з улюбленого атракціону Bumper car.

Для цього він вирушив у парк розваг Knoebels в Елісбурзі, штат Пенсільванія. На щастя йому дозволили провести вісім годин у парку, де він зміг зробити виміри та в деталях роздивитися моделі 1953 року. Повернувшись додому, Григоркофф відтворив кузов із пінопласту. Надалі він використовувався як форма для кузова зі скловолокна. Габаритна довжина автомобіля Дена - 3962 мм, ширина та висота - 1676 мм, що вдвічі більше оригінального Bumper car.

Під капотом у бамперного автомобіля двигун від Chevrolet Aveo, який приводить задню вісь. Працює він у зв'язці із «донорською» зубчастою передачею базового «передньопривідника». На передній осі встановлено колесо від мотоцикла, що практично перетворило Bumper car на триколісний мотоцикл. Це дозволило не лише забезпечити невеликий радіус розвороту, а й отримати допуск до доріг загального користування.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015