Новітній Ford Mustang отримав оригінальну ретроверсію

21:07 09.11.2023
Новітній Ford Mustang отримав оригінальну ретроверсію

Спорткар Ford Mustang отримав нову версію California Special. Вона натхненна культурою водіння Каліфорнії та має елементи ретростилю. Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Ford Mustang GT California Special відрізняється від стандартної моделі наявністю унікальних штрихів синього кольору Rave Blue. Їх можна помітити на решітці радіатора, логотипах і колісних дисках.

Передні фари отримали чорну окантовку. Також з боків є декоративні смуги чорного та синього кольорів.

На Ford Mustang GT California Special встановлено 19-дюймові колісні диски кольору Carbonized Grey з акцентами Rave Blue. Для пакета Performance Pack передбачено унікальний дизайн із фрезерованою поверхнею.

В інтер'єрі з'явилося перфороване оздоблення Navy Pier і шкіряна оббивка кольору Ebony Black. Крім цього всередині можна зустріти сині акценти кольору Raptor Blue.

Ford Mustang GT оснащений 5,0-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю 480 к.с. і 567 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 10-ступінчастою АКПП або 6-ступінчастою «механікою».

Розгін від 0 до 100 км/год займає 4,3 секунди. Максимальна швидкість становить 250 км/год.

Ford Mustang GT California Special уже доступний для замовлення на сайті виробника. Вартість пакета поліпшень становить 1995 доларів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015