Українські десантники отримали партію електробайків ELEEK

17:43 08.11.2023
Українські десантники отримали партію електробайків ELEEK

Розвідники з Десантно-штурмових військ ЗСУ отримали партію нових електробайків виробництва компанії ELEEK. Зазначається, що двоколісні електромотоцикли поступили на службу 132-го окремого розвідувального батальйону.

Шість електробайків виготовили у версії Atom Military на замовлення компанії Agiliway, яка вирішила передати байки для військових.

«На базі моделі Atom було створено версію електровелосипеда Atom Military, який може бути витривалим, надійним, тихим, компактним і водночас потужним», - говорять розробники.

За словами представників виробника, електробайк ELEEK Atom Military здатний розвивати максимальну швидкість у 70 км/год, а його пробіг на одному заряді батареї становить цілком пристойні 150 км.

Окрім того, завдяки швидкісній зарядці тяговий акумулятор від 0 до 100% ємності заряджається лише 5 годин. Це дозволяє військовим заряджати байк впродовж ночі та використовувати його на повну протягом дня.

Серед головних переваг електробайків, які відзначають військові - це досить легка вага, а саме 70 кг, а також фактично безшумність електромотора, що дозволяє десантникам виконувати бойові завдання непоміченими.


Источник: Autogeek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015