Оприлюднено дату дебюту Toyota Camry наступної генерації

16:51 07.11.2023
Оприлюднено дату дебюту Toyota Camry наступної генерації

Китайські журналісти з'ясували, що дев'яте покоління бестселера покажуть на автосалоні в Гуанчжоу наступної п'ятниці, 17 листопада. Виробництво абсолютно нової Toyota Camry розпочнеться в першому кварталі 2024 року. Очікується, що традиційної бензинової версії у седана не буде: тільки звичайний HEV-гібрид і PHEV-гібрид з можливістю підзарядки. У актуальної Camry в Китаї є дві паливні версії (2.0 і 2.5), а також 2,5-літровий «безрозеточний» гібрид.

Інсайд китайських журналістів не суперечить даним американських ЗМІ: по той бік океану вважають, що Toyota Camry дев'ятого покоління дебютує на автосалоні в Лос-Анджелесі. Обидві виставки стартують 17 листопада, тобто японська корпорація, напевно, покаже одночасно дві версії для ключових ринків.

За неофіційними даними, Camry успадкує у попередника платформу TNGA-K, двигуна V6 більше не буде, топкомплектації оснастять «турбочетвіркою» об'ємом 2,4 літра у зв'язці з 8-ступеневим «автоматом». Альтернативи - гібридна система з турбомотором 2.4, 6-ступеневим «автоматом» та електродвигуном, а також удосконалений бензоелектричний варіант на основі 2,5-літрового «атмосферника».

Toyota Camry для різних ринків напевно отримає різні варіанти салону: в Китаї інтер'єр буде більш «цифровим», а в США більш класичним. До прем'єри японська корпорація напевно поділиться тизерами, адже перед дебютом інших важливих моделей прес-служба підігрівала інтерес аудиторії.


Источник: Мотор
Фото: autohome
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015