Фотографи вперше помітили електромобіль Mercedes-AMG GT4

17:04 02.11.2023
Фотографи вперше помітили електромобіль Mercedes-AMG GT4

Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+, представлений у лютому 2022 року, є одним із найшвидших машин німецького автовиробника. Однак навіть у цій найпотужнішій формі електричний седан не зрівняється з Porsche Taycan, і, схоже, Mercedes-AMG працює над новим більш спортивним седаном. За попередньою інформацією, він навіть не буде носити назву EQE, оскільки автомобіль перетвориться на абсолютно нову модель.

Тепер можна побачити перші фотографії машини, яка отримає назву Mercedes-AMG GT4 EV. Усередині компанії проект зараз відомий як C295. Судячи з фото, тестовий прототип використовує корпус EQE.

За даними від кількох джерел, чотиридверне купе з нульовим рівнем викидів матиме до 1000 кінських сил, імовірно, у конфігурації з двома, або трьома електродвигунами. Важливо зазначити, що GT4 EV розробляється з нуля, авто не є просто спортивною та сильно модифікованою версією EQE 53.

Нагадаємо, у травні минулого року Mercedes-AMG представила концепт Vision AMG у якості анонсу майбутньої електричної моделі зі спортивним уклоном. Цей шоу-кар базувався на новій платформі AMG.EA, яка, як кажуть, також лягла в основу першої серійної електричної моделі AMG.


Источник: Autogeek
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015