Автовикуп автомобіля - ідеальний інструмент швидкого продажу

15:59 11.10.2023
Автовикуп автомобіля - ідеальний інструмент швидкого продажу

Самостійний продаж автомобіля іноді обмежує людину, адже потрібно постійно готувати транспорт, виїжджати на огляди на прохання потенційних покупців, а також витрачати гроші на миття та розміщення оголошення на різних сайтах в інтернеті. Вирішується ця проблема шляхом звернення до компанії CarFy, де пропонують послуги викупу автомобілів.

Деякі впевнені, що вони впораються самотужки, але це не так. Самостійний продаж може тривати кілька місяців, тоді як звернення за адресою https://carfy.com.ua/ забезпечить отримання грошей у день звернення. Примітно, що за хорошої якості автомобіля можна отримати ринкову вартість, а не продавати за те, що дають, або стикатись із перекупщиками на ринку.

Переваги автовикупу

Людина позбавляє саму себе від цілого комплексу заходів з підготовки авто до продажу та фактичної реалізації. Відразу надається чітке формулювання та пояснення ціни, адже експерти обов'язково оглядають та оцінюють транспорт, щоб сформувати вартість викупу. Серед додаткових переваг можна виділити такі моменти:

Оформлення послуги автомобільного викупу вимагатиме від продавця технічний паспорт на авто, ІПН та паспорт, а також довіреність, якщо власником є інша людина. Крім того, беруться до розгляду автомобілі з пошкодженнями. У цьому випадку оцінка може зайняти більше часу та розраховувати на прийнятну вартість досить складно.

У процесі викупу автомобіль обов'язково переоформляється в одному із ТСЦ. Це є важливою умовою для співпраці, адже таким чином продавець повністю знімає з себе відповідальність за подальшу експлуатацію транспортного засобу, а компанія по викупу гарантує юридичну чистоту.

Переваги компанії CarFy

Вузька спеціалізація дозволяє максимально оцінювати автомобілі та одразу пропонувати ціну на розгляд клієнтом. В основному розглядаються легкові транспортні засоби, відповідно експерти знають, як їх оцінити та куди дивитися насамперед, щоб гарантувати чесну роботу. Обов'язково про проблеми говориться клієнтам, адже це аргумент знизити ціну.

Високий рівень обслуговування полягає у проведенні всіх етапів роботи максимально швидко та безпечно для обох сторін. При необхідності оцінювач під'їде до власника автомобіля, якщо він не має часу або транспортний засіб з різних причин не на ходу.


Источник: CarFy
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015