Спортивну версію кросовера BMW X2 показали на відео

19:17 10.10.2023
Спортивну версію кросовера BMW X2 показали на відео

Компанія BMW представить кросовер X2 нового покоління 11 жовтня. Цього ж дня дебютує заряджена версія машини з індексом M35i. Щоб підігріти інтерес до новинки, німці вирішили опублікувати невеликий тизерний відеоролик (нижче), на якому показано спортивну модифікацію купеподібного кросовера.

Судячи з відео, автівка отримає решітку радіатора з фірмовими «ніздрями» і окантовкою, що підсвічується. Також кросовер обладнають рельєфним капотом, чорними бічними дзеркалами з повторювачами поворотів, великим спойлером, чотирма патрубками вихлопної системи (по два з кожного боку), агресивними бамперами та гальмівними супортами з емблемою BMW M.

Усі технічні характеристики новинки поки що тримають у секреті. За даними видання Motor1, BMW X2 M35i отримає 2,0-літровий бензиновий турбодвигун із чотирма циліндрами. Потужність агрегату становитиме 296 к.с. Мотор працюватиме спільно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Також кросовер отримає систему повного приводу і механічний самоблокувальний диференціал.

Також BMW веде розробку кросовера X3 нового покоління. Прем'єра автомобіля має відбутися в першій половині наступного року. Серійне виробництво новинки розпочнеться не раніше серпня 2024 року.


Источник: Autonews
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015