У Києві презентували автомобіль для розмінування та броньований пікап

16:35 06.10.2023
У Києві презентували автомобіль для розмінування та броньований пікап

У Києві на території Акко Інтернешнл, 4 - 5 жовтня проходила виставка-форум Безпека/Security 2.0. Особливу увагу тут було приділено аварійно-рятувальній техніку, у тому числі засобам для розмінування.

Підприємство «Пожмашина» показало на своєму стенді два цікаві автомобілі. Це пожежна автоцистерна на тривісному шасі Ford Trucks із дворядною кабіною, що вміщує 8 т води та укомплектована повним набором гідравлічного рятувального інструменту марки Holmatro.

А поруч стояв ще одна нова розробка - піротехнічний автомобіль важкого типу ПМ-В на повнопривідному шасі Daewoo Novus (6x6). Ця машина має броньовану кабіну та вантажний відсік для перевезення вибухонебезпечних предметів. Тут також встановлено потужний кран-маніпулятор із вильотом стріли понад 8 м.

А столична компанія «Реформ» презентувала на виставці два свої броньовані автомобілі. Це інкасаторський фургон Citroen Jumpy, а також новий для вітчизняного ринку пікап Peugeot Landtrek. Пікап має пасажирську бронекапсулу із балістичним захистом класу B6. Двері мають посилені петлі та запатентовані ригельні замки. У стелі встановлено евакуаційний броньований люк.

З додаткового обладнання відзначимо лобове бронескло, що обігрівається, і автоматичну систему пожежогасіння моторного відсіку. Peugeot Landtrek від «Реформ» отримав посилену підвіску - з потужнішими пружинами та амортизаторами. В даному випадку автомобіль оснащений 2,4-літровим бензиновим турбомотором 210 к.с. та автоматичної 6-ступінчастої АКП.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015