Електромобіль Tesla Cybertruck продадуть на аукціоні в музеї Петерсена

18:04 05.10.2023
Електромобіль Tesla Cybertruck продадуть на аукціоні в музеї Петерсена

Цього тижня в Автомобільному музеї Петерсена відбудеться Гала-аукціон, і однією із зірок шоу стане дуже ранній серійний екземпляр Tesla Cybertruck. Відповідно до розісланих електронною поштою запрошень, переможець аукціону стане одним із перших, хто стане власником футуристичного пікапа.

У ході заходу планують продати «Tesla Cybertruck 2024 модельного року з малим VIN-номером». Враховуючи ажіотаж навколо моделі, за деякими оцінками, ця рання серійна модель може бути продана за понад 1 мільйон доларів.

Зазначимо, що перший екземпляр Chevrolet Corvette E-Ray був проданий за мільйон доларів, а його побратим Z06 - у три рази більше. Дивлячись на електромобілі, перший серійний Hummer EV продали за 2,5 мільйони доларів, що були передані на благодійність.

Про серйозність заходу говорять розцінки. Одне місце на гала-концерті коштуватиме вам 1750 доларів, а столик - 17 500 доларів. Вибирайте Premier Table, і рахунок зросте до 30 000 доларів. Певним чином виправдовує цю вартість те, що аукціон буде вести Джей Лено.


Источник: Autogeek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015