59-та бригада, де служить легендарна «Пташка», отримала броньовик

18:35 02.10.2023
59-та бригада, де служить легендарна «Пташка», отримала броньовик

Народний тренер «Голосу країни», український бізнесмен і меценат Андрій Мацола до свята Покрова Божої Матері й Дня захисників та захисниць України забезпечив оновленим броньованим автомобілем 59-ту бригаду. Про це йдеться на його офіційній сторінці у Facebook.

59-та ОМПБр стала бойовою сім'єю для легендарної Катерини Поліщук з позивним «Пташка».

«Всього за кілька кілометрів за цими териконами на Донеччині лінія розмежування, яку наші військові поступово відсувають все ближче до державного кордону. І найкраще привітання в цей день - передати броню для тих, хто кожного дня йде на штурм і в наступ, щоб захистити наші сім?ї й наші оселі… Ми ніколи не втомимось підтримувати наших героїв і захищати тих, хто захищає нас. Зі святом вас, наші ангели-охоронці», - йдеться у привітанні.

Раніше Андрій Мацола оголосив про реалізацію масштабного проєкту спільно з Силами логістики ЗСУ з запуску та підтримки виробництва вітчизняних засобів ведення ближнього бою і не тільки.

Крім того, у рамках благодійної ініціативи «Твій Голос на аерозасоби для розвідки», яку проводив «Голос країни» разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим», завдяки Андрію Мацолі було закрито збір в 3 мільйони гривень. Також до кінця цього року Андрій Мацола допоможе 50 українським захисникам відновитись після поранень, які вони отримали, захищаючи Україну.


Источник: ТСН
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015