Subaru WRX TR частково розсекретили напередодні дебюту

18:07 28.09.2023
Subaru WRX TR частково розсекретили напередодні дебюту

Subaru анонсувала прем'єру нового WRX TR. Презентація «гострішого» спорткару відбудеться 7 жовтня на Subiefest у Флориді. Нового представника сімейства Subaru WRX представлять професійний гонщик ралі-кросу Бакі Ласек та засновник мотофристайлу Тревіс Пастрана.

Подробиці про новинку Subaru тримає в секреті, але обіцяє, що TR стане «гострішою і орієнтованішою на ентузіастів» моделлю. Єдиний офіційний тизер демонструє комплект коліс із оздобленням зі світлої бронзи та червоні гальмівні супорти Brembo.

Яке місце відведено TR у сімейній лінійці, не уточнюється. Subaru WRX 2023 року доступний в комплектаціях WRX, Premium, Limited та GT.

Subaru WRX актуального покоління вийшов на ринок як модель 2022 року. Зміна поколінь принесла спорткару глобальну платформу бренду, а разом із нею жорсткіший кузов. Жорсткість на кручення збільшила на 28%, а жорсткість точок підвіски на 75%. Під капотом у WRX 2,4-літровий чотирициліндровий турбований «оппозитник». Віддача агарегату - 271 к.с. та 258 Нм крутного моменту. Коробка - шестиступінчаста механічна або варіатор на вибір.


Источник: Авто Центр
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015