Південнокорейська секретна машина-амфібія затонула під час випробувань

15:37 28.09.2023
Південнокорейська секретна машина-амфібія затонула під час випробувань

В Південній Кореї загинуло двоє співробітників оборонної компанії під час випробування прототипу десантно-штурмової машини. Про це повідомляє Defence Blog.

В Пхохані, що за 262 кілометри від Сеула сталася аварія біля штабу 1-ї дивізії морської піхоти. Дані підтвердила двоє співробітників DAPA. Інцидент стався 26 вересня. Двоє людей перебували всередині десантно-штурмової машини, коли вона затонула. Їх витягли з транспорту, але вони померли в лікарні. Серцево-легенева реанімація не мала результату.

Агенція DAPA повідомила, що вони розслідують нещасний випадок у співпраці з правоохоронцями. За даними деяких ЗМІ, мова йде про корейську десантно-штурмову машину KAAV-II (Korean Amphibious Assault Vehicle). Машина є швидкісною броньованою амфібією, яка має перекидати морпіхів з кораблів до наземних об?єктів.

Десантно-штурмова машина розробляється як основний засіб тактичної мобільності для морської піхоти під час десантних операцій. У відкритому доступі є лише рендери та макет з приблизним зовнішнім видом машини, реальний зовнішній вид тримається в секреті.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015