Новий компактний позашляховик Toyota показали на перших зображеннях

20:15 11.09.2023
Новий компактний позашляховик Toyota показали на перших зображеннях

В інтернет потрапили рендери нового компактного позашляховика Toyota. Рамна модель з'явиться наприкінці 2024 року і стане молодшим братом Toyota Land Cruiser 250. Про це повідомляє японський сайт BestCarWeb.

Позашляховик позиціонують, як більш компактну і доступну альтернативу новітньому Toyota Land Cruiser 250, що прийшов на зміну Prado. Раніше японський автогігант анонсував розширення лінійки Land Cruiser.

На рендерах дизайн авто виконаний саме в дусі цієї моделі. У нього незграбний двооб'ємний профіль, розширені колісні арки, високий капот і масивні бампери. Світлодіодні фари виконані в ретро-стилі, як і у нового Toyota Land Cruiser.

За попередніми даними, позашляховик Toyota сягатиме 4,4 м завдовжки при колісній базі в 2,6 м. Незважаючи на компактні розміри, він буде рамним - очікується, що його побудують на укороченій платформі Toyota Fortuner.

Характеристики моделі поки що не розголошують. Найімовірніше, позашляховик Toyota запропонують у бензинових і гібридних версіях із повним приводом, понижувальною передачею і блокуваннями диференціалів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015