Переможцем туру Hot Wheels Legends став саморобний спорткар MGB GT

20:02 11.09.2023
Переможцем туру Hot Wheels Legends став саморобний спорткар MGB GT

У Великій Британії відбувся тур Hot Wheels Legends, в рамках якого показали найнеординарніші авто в країні. Переможцем став сильно модернізований MG «B-east». Якщо спорткар утримає лідерство і у фіналі, Hot Wheels випустить його мініатюрну копію.

Деталі, якими удосконалили рестомод MGB, виконали із перероблених матеріалів. Зі старих джинс зробили оздоблення салону, а ящик для рукавичок виготовили зі старих номерних знаків. Оснащено авто 3,0-літровим двигуном Jaguar AJV6. Він дозволяє унікальному спорткару розганятися з місця до сотні за 4,2 секунди.

Відомо, що в рестомоді встановлений карданний вал від Range Rover, осі від Reliant Scimitar, дросельні заслінки від мотоцикла Triumph та гальма від Nissan Silvia S14. На складання неймовірної моделі у творця пішло понад вісім років.

«Вибір переможця був непростим завданням, і кожен фіналіст має все необхідне, щоб представляти Велику Британію у глобальному фіналі. Тим не менш, MG Майкла Уоллхеда ідеально втілює три основні елементи, які ми шукали в нашому переможці», - сказав менеджер з дизайну Hot Wheels Крейг Каллум.


Источник: Авто Центр
Фото: CarBuzz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015