Nissan готує позашляховий пікап у стилі моделі з 80-х

15:40 11.09.2023
Nissan готує позашляховий пікап у стилі моделі з 80-х

Північноамериканський офіс марки поділився тизером, що натякає на спецверсію Frontier. Базою для новинки послужив Nissan D21 Hardbody: дешева і прохідна вантажівка, що дебютувала майже 40 років тому. Frontier Hardbody вирізняється обвісом, збільшеним дорожнім просвітом та колесами у ретростилі. Прем'єра нового хардкорного Nissan відбудеться 14 вересня.

Серійному Nissan Frontier Hardbody передував однойменний концепт, який показали на автосалоні в Чикаго півтора роки тому. Судячи з тизера, дизайнери Nissan не стали фантазувати: збігаються і фарбування, і чорний декор. Ймовірно, кліренс збільшать на три дюйми (76 міліметрів).

Встановлення захисної дуги та додаткового світла ще під питанням: ці аксесуари можуть запропонувати як опцію. А ось інтриги з техніки немає: усі Nissan Frontier оснащуються атмосферним 3,8-літровим бензиновим двигуном (314 сил, 381 Нм) та 9-ступінчастим автоматом. Повний привід з понижувальною передачею у новинки точно буде.

Випуск спецверсій Frontier - вимушений захід із боку Nissan. Виробництво флагманського вантажівки Titan скоро припиниться, протягом трьох років з американської гами приберуть три седани, а попит на локальну лінійку Nissan неухильно знижується.


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015