Mercedes-Benz презентував позашляховий універсал E-Class

12:08 04.09.2023
Mercedes-Benz презентував позашляховий універсал E-Class

Напередодні публічного дебюту, який пройде у рамках автомобільної виставки в IAA Mobility у Мюнхені, Mercedes-Benz презентував універсал E-Class All-Terrain, який стане альтернативою кросоверам і пропонуватиметься на ринку США.

Від седана більш практична версія моделі відрізняється унікальною заглушкою на місці решітки радіатора, переробленими бамперами, хромованим захистом днища, темно-сірим облицюванням колісних арок, 18-дюймовими колісними дисками з особливим дизайном і збільшеним на 46 мм дорожнім просвітом.

Розміри універсала практично ідентичні седану. Він досягає в довжину 4950 мм при колісній базі 2961 мм. Ширина та висота - 1904 та 1497 мм відповідно. Незважаючи на такі габарити, салон став просторішим, а багажний відсік більше. Об'єм останнього варіюється від 615 до 1830 літрів (при складених сидіннях).

Оснащення салону нового All-Terrain також повторюєседан. У нього увійшла мультимедійна система MBUX Superscreen та цифрова панель приладів. Є камери кругового огляду, до складу яких входить функція «прозорість капота». Як опція пропонують додатковий екран для пасажирів. Крім того, в програмне забезпечення вбудовані програми від TikTok до Angry Birds.

Універсал від Mercedes-Benz комплектується 3,0-літровим шестициліндровим двигуном потужністю 381 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Він дозволяє автомобілю розганятися з місця до «?сотні» за 4,6 секунди і розвивати максимальну швидкість в 210 км/год.

У продаж новий Mercedes-Benz E-Class All-Terrain надійде на початку 2024 року за ціною від 70 до 80 тисяч доларів. У компанії новинку позиціонують як конкурента Audi A6 All-Road і Volvo V90 Cross Country.


Источник: Авто Центр
Фото: Mercedes-Benz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015