Volkswagen натякнув на «заряджений» автомобіль

14:14 03.09.2023
Volkswagen натякнув на «заряджений» автомобіль

Volkswagen натякнув на прем'єру нової спортивної моделі. Незадовго до відкриття автосалону в Мюнхені компанія Volkswagen опублікувала семисекундний ролик (нижче) із таємничим підписом: «Іноді достатньо однієї деталі, щоб змінити ситуацію. І це червона лінія». Сайт Motor1.com припускає, що це натяк на появу «зарядженого» автомобіля з приставкою GTI, але якого саме поки невідомо. Однак більш ймовірно, що йдеться про цілу GTI-лінійку гібридів та електромобілів.

Шильдиком GTI (Grand Touring Injection) позначені заряджені версії моделей Volkswagen. В даний час компанія активно розвиває лінійку електромобілів, «оспортивлені» варіанти яких називають GTX. Раніше повідомлялося, що з відмовою від паливних моделей автовиробник не розпрощається із шильдиком GTI, а замінить ним GTX - і цьому вже є підтвердження.

На початку серпня з'явилася інформація, що Volkswagen запатентував новий логотип GTI з однією лише відмінністю від колишнього: буква I замінена на графічне зображення блискавки, що вказує на електричну природу машини (це можуть бути як гібриди, так і електрокари). Тож можна припустити, що це і є та сама «одна деталь, яка змінює ситуацію» - про що йдеться у тизерному ролику.

Як би там не було, емблема GTX залишиться в строю ще як мінімум кілька років. На підході «заряджений» Volkswagen ID.7 GTX - двомоторний електричний ліфтбек, прем'єра якого запланована на осінь цього року. Йому пророкують 330-сильну електричну установку та чорний декор.

Sometimes all it takes is one detail to make a difference. Like in this case, a red line. There will be more red lines to see in Munich soon...
#welovethedetails #OneFuture #IAA #Volkswagen #VW pic.twitter.com/9o5hHm00vp

— Volkswagen News (@volkswagen) August 31, 2023

Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015