Ford Mustang із «Форсажу» виставили на аукціон

17:01 22.08.2023
Ford Mustang із «Форсажу» виставили на аукціон

На торги виставили Ford Mustang із фільму «Потрійний Форсаж: токійський дрифт». Продавець стверджує, що спорткар 1967 року використовували як реквізитний автомобіль.

Після завершення зйомок машина деякий час провела в американському музеї, а потім Мустанг придбав новий власник, який привіз автомобіль до Норвегії. Нинішній господар, який купив машину у 2011 році, проїхав за кермом культового Mustang близько 25 000 кілометрів. При цьому загальний пробіг спортивного автомобіля невідомий.

Після покупки «Мустанга» нинішній власник встановив нову п'ятиступінчасту «механіку» Tremec, модернізував підвіску та систему кермового управління, замінив паливний бак, а також додав кастомізований Х-подібний вихлоп та регульовані гоночні «ковші».

З заводського темно-зеленого кольору спорткар перефарбували у світліший відтінок, який доповнили білими смугами. Крім того, автомобіль отримав хромовані бампера, протитуманні фари, світлодіодні задні ліхтарі, а також 19-дюймові колісні диски та капот у стилі моделей Shelby.

У салоні спорткара з'явився каркас безпеки, нова панель приладів з алюмінієвою обробкою, новий селектор перемикання передач і рульове колесо, обтягнуте натуральною шкірою. Замість заводського 220-сильного двигуна нинішній власник встановив 5,2-літровий V8 потужністю 300 кінських сил.

За винятком невеликих вм'ятин на внутрішній частині дверей Mustang зберігся у відмінному стані. Найближчим часом Ford Mustang з Форсажу можна буде придбати на аукціоні Bring a Trailer.


Источник: 24tv.ua
Фото: Bring a Trailer
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015