Toyota готує доступний електричний позашляховик

17:47 16.08.2023
Toyota готує доступний електричний позашляховик

Позашляховик Toyota Hilux - найдешевший пікап японської компанії на світовому ринку. Для нього готують електричну модифікацію, яка за мірками сегмента має також виявитися доступною. Машину показали на фото.

Зображення опублікували на сторінці Австралійської асоціації електромобілів AEVA у Twitter. На них зображено пікап з компактною однорядною кабіною та подовженим вантажним відсіком. Але цікавіше інше.

Попереду, крім фар, дизайн абсолютно новий. Тут інший бампер та форма повітрозабірників. На місці великої решітки встановлена декоративна панель в колір кузова і декоративні хромовані елементи.

Just a sneaky @Toyota_Aus Hilux REVO EV concept spotted at @FremantlePorts with (maybe) CCS2 charging. @TheDriven_io @drive @CarExpertAus pic.twitter.com/V2vPweFwpb

— AEVA (@AEVA_National) August 7, 2023

У Drive припускають, що прем'єра нової моделі під робочою назвою Toyota IMV BEV відбудеться в межах кількох місяців. Виробництво може стартувати до кінця 2023 року.

Також на фото видно великий зарядний лючок. Він встановлений перед дверима з лівого боку. На даний момент немає жодної інформації про характеристики та запас ходу.

Ціна також невідома. Однак електричний пікап Toyota Hilux IMV BEV не буде дорогою модною машиною - таких зараз дедалі більше у сегменті нових позашляховиків.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015