Керівники Tesla провели переговори про вихід на ринок Індії з місцевим інвестиційним агентством

20:06 01.08.2023
Керівники Tesla провели переговори про вихід на ринок Індії з місцевим інвестиційним агентством

Двоє високопоставлених керівників Tesla обговорили плани компанії щодо виходу на ринок Індії з представниками індійського агентства з просування інвестицій у Нью-Делі, це була остання з низки переговорів на високому рівні. Про це повідомляє Reuters.

Американський автовиробник висловив зацікавленість у будівництві заводу в Індії, який вироблятиме недорогий електромобіль (EV) вартістю $24 000, що приблизно на 25% дешевше, ніж поточна початкова модель Tesla, як для індійського ринку, так і для експорту, пише видання.

Більшість зустрічей Tesla з індійськими чиновниками тримаються в таємниці. Reuters повідомиляє, що представники Tesla також зустрінуться з міністром торгівлі Пійушем Гоялом, де, як очікується, обговорюватимуться питання створення ланцюга постачання електромобілів і виділення землі для заводу.

«Багато індійських штатів прагнуть залучити Tesla до будівництва заводу в їхньому регіоні, але автовиробник зараз зосереджений на обговоренні своєї пропозиції з федеральним урядом у Нью-Делі», - пише видання.


Источник: Mind
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015