Прототип електроавтобуса Tesla потрапив на відео

19:45 12.07.2023
Прототип електроавтобуса Tesla потрапив на відео

З'явилося відео того, що, як стверджується, є новим «людиновозом» (people-mover) Tesla для компанії Boring Company. Про це повідомляє Elektrek.

Електричний фургон, мікроавтобус, або «людиновоз», Tesla вже давно перебуває в розробці. Маск і раніше говорив про те, що Tesla зробить електричний мікроавтобус на базі Model X, але до цього не дійшло. Це єдиний транспортний засіб у дорожній карті продукту, який Tesla так і не представила.

Були розмови про те, що Tesla зробить пасажирський транспортний засіб, схожий на фургон, для Boring Company Маска. Наразі компанія, що займається бурінням тунелів, експлуатує Loop під Лас-Вегасом за допомогою існуючих автомобілів Tesla, таких як Model X і Model Y, але було кілька згадок про те, що Tesla потенційно може побудувати 12-місну пасажирську машину.

Тепер відео, на якому нібито видно новий прототип Tesla. Однією з помітних деталей є те, що транспортний засіб має кермо від Tesla.

Leaked video of the secret Tesla van prototype designed for Elon Musk's Vegas Loop, from inside The Boring Company's Las Vegas headquarters pic.twitter.com/A3A3XJ0UTx

— Jacob Orth (@JacobsVegasLife) July 10, 2023

Источник: LIGA.net
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015