Розкрито подробиці найдешевшого кабріолета Mercedes-Benz

19:53 08.07.2023
Розкрито подробиці найдешевшого кабріолета Mercedes-Benz

Слідом за купе Mercedes-Benz CLE розсекретили відкриту версію моделі. Офіційна прем'єра кабріолета відбудеться дещо пізніше, а його продажі стартують у 2024 році. Перші подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Mercedes-Benz.

Новий Mercedes-Benz CLE Cabriolet замінює одразу дві моделі - C-Class Cabriolet і E-Class Cabriolet. Ціна моделі не повідомляється, але відомо, що це буде найдоступніший кабріолет марки.

Авто вирізняється елегантним дизайном із довгим капотом, рельєфними боковинами і розкосими фарами. Кабріолет оснащений багатошаровим м'яким дахом, а від вітру рятує захисний дефлектор.

Салон Mercedes-Benz CLE Cabriolet виконаний у стилістиці інших сучасних моделей марки. Кабріолет отримав віртуальний щиток приладів і великий 11,9-дюймовий тачскрін портретного формату на нахиленій передній панелі. Мультимедійна система доповнена Zoom і Tik-Tok, а ще в ній є комп'ютерні ігри.

Усі доступні двигуни доповнять 48-вольтною «помірною» гібридною установкою. Спочатку кабріолет Mercedes-Benz оснащуватимуть бензиновими турбомоторами об'ємом 2,0 л (204 і 258 к.с.) і 3,0 л (380 к.с.), а також 2,0-літровим турбодизелем на 197 к. с. Топовий варіант зможе розігнатися до 100 км/год приблизно за 4,5 с.

Усі Mercedes-Benz CLE 2024 отримали 9-ступінчастий автомат. Привід у кабріолета може бути заднім або повним.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015