Hyundai готує дводверний електрокар на базі концепту N Vision 74

19:45 26.06.2023
Hyundai готує дводверний електрокар на базі концепту N Vision 74

Hyundai працює над дводверним електрокаром, схожим на концепт N Vision 74. Про це свідчать патентні знімки, що з'явилися в мережі.

Стильний концепт N Vision 74 ідеально вписався б у лінійку Hyundai Ioniq. Проте компанія спростувала, що має намір випустити Pony Coupe на його основі. Однак патентні фото, виявлені The Drive, говорять про інше. Південнокорейський виробник справді працює над новинкою, пов'язаною з концептом.

На ескізах зображено дводверне шасі з кузовом із пластику, армованого вуглецевим волокном, та великим тунелем. У патенті зазначено, що замість коробки в цьому тунелі «можуть бути встановлені електричні компоненти», тобто батареї. Ще в документі йдеться про те, що авто отримає багатоважільну передню підвіску.

Нагадаємо, що при створенні концепту N Vision 74 Hyundai черпала натхнення у Pony Coupe 1974 року. Його розробив Джорджетто Джуджаро. Шоу автомобіль оснащувався двома електромоторами потужністю 670 к.с. та 900 Нм крутного моменту, які живила батарея на 62,4 кВтг. У задній частині кузова передбачено місце для балона, що містить 4,2 кг водню.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015