Toyota представила нові преміальні автомобілі для великої родини

20:16 23.06.2023
Toyota представила нові преміальні автомобілі для великої родини

Toyota представила розкішні мінівени Alphard і Vellfire нового покоління. Новинки отримали стильний дизайн і багате оснащення. Про це повідомили на сайті Autoevolution.

Toyota Alphard і Vellfire мають великий попит на внутрішньому ринку Японії. Ці моделі цінують за високий рівень практичності й розкішний інтер'єр.

Нові Toyota Alphard і Vellfire зберегли впізнаваність, але стали сучаснішими зовні. Спереду розмістили величезну решітку радіатора та вузькі фари.

Позаду встановлені великі світлодіодні ліхтарі. Їх поєднує чорна глянсова панель із хромованою окантовкою.

Мінівени побудовані на платформі TNGA-K. На цій архітектурі також заснований розкішніший Lexus LM.

Toyota Alphard і Vellfire мають не так і багато відмінностей. Vellfire є спортивнішою версією Alphard.

Мінівени доступні з 2,4-літровим бензиновим двигуном потужністю 275 к.с. Також для моделей запропоновано гібридну силову установку потужністю 250 к.с. Базовим є 2,5-літровий бензиновий двигун потужністю 180 к.с.

Обидві моделі можна придбати як із переднім, так і з повним приводом. Початкова ціна Toyota Alphard складає 38 000 доларів. За топовий Toyota Vellfire Executive Lounge E-Four доведеться заплатити 62 790 доларів.

Toyota Alphard і Vellfire нового покоління вже доступні для покупки в Японії. На відміну від Lexus LM, ці моделі не з'являться в інших країнах.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015