Новости за 16.08.2023

Фахівці німецького автоклубу ADAC перевірили запас ходу електромобілів в реальних умовахФахівці німецького автоклубу ADAC перевірили запас ходу електромобілів в реальних умовах
Десятки нових електромобілів випробували в однакових умовах, щоб визначити їхній запас ходу в реальних умовах. У лідерах опинилися німецькі моделі.
Стало відомо, хто із водіїв не зможе забронювати номерний знак онлайнСтало відомо, хто із водіїв не зможе забронювати номерний знак онлайн
У серпні 2023 року в українці отримали можливість вибрати та забронювати автомобільний номерний знак онлайн в Електронному кабінеті водія. Але такою послугою можуть користуватися не всі автомобілісти.
Volkswagen ID.Buzz GTX вперше помітили на дорогахVolkswagen ID.Buzz GTX вперше помітили на дорогах
Електромобіль Volkswagen ID.Buzz GTX оснастять двома моторами загальною потужністю 340 к.с. Мінівен зможе розганятися до 100 км/год за 6,4 с.
Переоформлення авто через додаток «Дія» може запрацювати вже у вересніПереоформлення авто через додаток «Дія» може запрацювати вже у вересні
Міністерство внутрішніх справ оприлюднило плани щодо укладення договорів купівлі-продажу автомобілів в режимі онлайн до кінця вересня.
Як живе швейцарський курорт, де заборонені авто із ДВЗЯк живе швейцарський курорт, де заборонені авто із ДВЗ
Також у містечку заборонено гужовий транспорт, але не через шкідливі викиди, а через цокіт копит.
Geely розсекретила стильний електрокар Galaxy E8Geely розсекретила стильний електрокар Galaxy E8
Geely Galaxy E8 отримав футуристичний дизайн у дусі концепту Galaxy Light. Електромобіль можна порівняти за габаритами з дорожчою Tesla Model S.
Lamborghini анонсувала перший повністю електричний автомобільLamborghini анонсувала перший повністю електричний автомобіль
Lamborghini оголосила, що представить свій перший на 100% електричний автомобіль на автосалоні в Монтереї. Компанія опублікувала тизер у своїх соціальних мережах.
У Китаї виявили кладовище з тисяч електромобілівУ Китаї виявили кладовище з тисяч електромобілів
Як стверджував його автор, більшість із десятків тисяч автомобілів, що стоять там, нові.
Виявлено культовий спорткар Ford 90-х у стані новогоВиявлено культовий спорткар Ford 90-х у стані нового
Ford Escort RS Cosworth - екстремальна версія популярної бюджетної моделі. Заряджений хетчбек оснащений 224-сильним турбомотором і повним приводом.
Розсекречено оновлений Geely Monjaro 2024 рокуРозсекречено оновлений Geely Monjaro 2024 року
Китайський Мінпром розсекретив Geely Monjaro 2024. Автомобіль зазнав рестайлінгу, але лише у гібридній версії.
У електромобілів Rivian надто швидко зношуються шиниУ електромобілів Rivian надто швидко зношуються шини
Власники Rivian R1S і R1T скаржаться на передчасний знос передніх шин електромобілів. За відгуками перших покупців машин, коліс вистачає всього на 9-15 тисяч кілометрів.
Новий компактний електромобіль Mercedes-Benz EQC помітили під час тестівНовий компактний електромобіль Mercedes-Benz EQC помітили під час тестів
Mercedes-Benz EQC буде побудований на новій платформі MMA. Також німецький бренд розробляє нові гібридні силові установки для своїх майбутніх автомобілів.
У США знайшли Dodge BROTHERS DP Coupe, який простояв півстоліття у сараїУ США знайшли Dodge BROTHERS DP Coupe, який простояв півстоліття у сараї
На північному заході штату Айова (США) виявили Dodge BROTHERS DP Coupe 1933 року випуску. Автомобіль майже 56 років був замкнений у сараї без належної уваги та обслуговування.
Співзасновник Honda внесений до «Автомобільної зали слави»Співзасновник Honda внесений до «Автомобільної зали слави»
Із 1939 року «Автомобільна зала слави» відзначає особистостей, які зробили великий вклад в розвиток автомобільної промисловості.
Mahindra готує недорогого конкурента Toyota HiluxMahindra готує недорогого конкурента Toyota Hilux
Пікап Mahindra побудують на базі позашляховика ScorpioN і оснастять 175-сильним турбодизелем. Авто підготують до серйозного бездоріжжя.
Уряд затвердив угоду про взаємне визнання водійських прав з ЛитвоюУряд затвердив угоду про взаємне визнання водійських прав з Литвою
Кабінет міністрів України затвердив угоду з урядом Литовської Республіки про взаємне визнання та обмін національних посвідчень водія. Угода була підписана 30 травня в Брюсселі.
Toyota готує доступний електричний позашляховикToyota готує доступний електричний позашляховик
Позашляховик Toyota Hilux - найдешевший пікап японської компанії на світовому ринку. Для нього готують електричну модифікацію, яка за мірками сегмента має також виявитися доступною.
FAW презентував дешевий міський електромобіль Bestune XiaomaFAW презентував дешевий міський електромобіль Bestune Xiaoma
FAW Bestune Xiaoma надійде в продаж у Китаї вже в третьому кварталі 2023 року. Електромобіль оснащений електромотором потужністю 27 сил і може розвивати швидкість до 100 км/год.
Нещодавні зміни до Митного кодексу не торкнуться пальногоНещодавні зміни до Митного кодексу не торкнуться пального
Зміни до Митного кодексу, які підтримала Верховна Рада України 10 серпня 2023 р., щодо гармонізації порядку визначення походження товарів, не зачіпають імпорту нафтопродуктів.
За тиждень понад тисячу осіб забронювали номерні знаки онлайнЗа тиждень понад тисячу осіб забронювали номерні знаки онлайн
За перший тиждень, як існує нова онлайн-послуга сервісних центрів МВС, нею скористалися 1 363 рази.
Brabus презентував дуже дорогий Range RoverBrabus презентував дуже дорогий Range Rover
Range Rover Brabus 600 отримав карбоновий обвіс і дороге внутрішнє оздоблення. Позашляховик здатний розігнатися до 100 км/год за 4,5 секунди.
Ford зробить систему автономного водіння BlueCruise платноюFord зробить систему автономного водіння BlueCruise платною
BlueCruise - це технологія, яка може допомогти зробити водіння менш напруженим і приємним, особливо в пробках або під час довгих поїздок.
Кросовер Volvo XC60 отримав особливу версію Black EditionКросовер Volvo XC60 отримав особливу версію Black Edition
Volvo XC60 Black Edition надійде в продаж за ціною від 57 500 доларів. Новий пакет доступний тільки для кросовера в комплектації Ultimate.
Історія про чотириколісного гвардійця, що став легендою 5-ї Слобожанської бригадиІсторія про чотириколісного гвардійця, що став легендою 5-ї Слобожанської бригади
У Франкі, як його ласкаво називають побратими-гвардійці, типова доля волонтерської автівки.
Прототип Tesla Cybertruck знайшли зламаним та покинутим на узбіччіПрототип Tesla Cybertruck знайшли зламаним та покинутим на узбіччі
Несподівану знахідку виявили поблизу Кремнієвої долини. Прототип Tesla Cybertruck був знайдений покинутим і, схоже, зламаним на узбіччі шосе.
Новий Mercedes-Benz EQE навчили самостійно заїжджати на стоянку і паркуватисяНовий Mercedes-Benz EQE навчили самостійно заїжджати на стоянку і паркуватися
Новий Mercedes-Benz EQE здатний пересуватися паркінгом на автопілоті та самостійно зайняти вибране паркомісце. Для продовження поїздки авто можна викликати за допомогою смартфона.
На качиних перегонах розіграли новенький Chevrolet TraxНа качиних перегонах розіграли новенький Chevrolet Trax
Днями в Чикаго пройшли традиційні качині перегони Ducky Derby. Цього разу вони стали рекордними за кількістю учасників.
У лісі знайшли кладовище класичних автомобілівУ лісі знайшли кладовище класичних автомобілів
До цієї незвичайної колекції увійшли 50 раритетних автомобілів з різних епох. Серед них можна знайти класичний Rolls-Royce і навіть перегонові Porsche та Jaguar.
Renault обіцяє випускати незвичні електромобіліRenault обіцяє випускати незвичні електромобілі
Renault планує звертається до ретро-дизайну та інших не найбільш популярних напрямків, щоб у майбутньому відрізнити свої електромобілі від «анонімних» і «холодних» конкурентів.
Як вибрати автомобіль з салону?Як вибрати автомобіль з салону?
Аби позбавитися складнощів вибору, треба віддавати перевагу перевіреному продавцю, який з уважністю вислухає всі потреби та побажання клієнта.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015