«Сталевий фронт» передав медикам ЗСУ 30 «швидких»

18:07 12.06.2023
«Сталевий фронт» передав медикам ЗСУ 30 «швидких»

Група «Метінвест» передала Медичним силам ЗСУ 30 автомобілів швидкої допомоги на суму близько 18 млн грн в рамках ініціативи «Сталевий Фронт». Про це повідомляє сайт групи.

Зазначається, що усі автомобілі доставлені з Італії, вартість одного авто складає 10-15 тисяч євро без доставлення та ремонтів. Перегін з Європи досить складний: залучені перевізники з Польщі, далі силами волонтерів «швидкі» доставляються в Україну та проходять ремонт, після цього вже їдуть в Київ для подальшої передачі.

«Швидкі» передадуть до медичних підрозділів військових частин, військових госпіталів, що виконують завдання в районі ведення бойових дій.

«Ці автівки необхідні для здійснення евакуації поранених військовослужбовців. Своєчасна евакуація дозволить вчасно надати медичну допомогу і зберегти життя військовослужбовців. Всі автівки будуть передані до медичних служб військових частин, військових госпіталів, які виконують завдання за призначенням в районах ведення бойових дій», - сказав представник Медичної служби ЗСУ.

Минулого року «Метінвест» вже передавала автівки для цивільних та військових. Зокрема, в межах мілітарної ініціативи «Сталевий Фронт» 20 спеціалізованих машин було відправлено до Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Загалом за час повномасштабної війни Група «Метінвест» передала майже 100 авто швидкої допомоги. 


Источник: Цензор.НЕТ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015