На комерційних автомобілях Volkswagen показали новітні рішення для відпочинку

20:08 11.06.2023
На комерційних автомобілях Volkswagen показали новітні рішення для відпочинку

На найбільшій міжнародній виставці позашляховиків та автомобілів для подорожей - Abenteurer&Allrad, що проходить з 8 по 11 червня у Бад-Кіссінген, Баварія, Volkswagen Commercial Vehicles презентував чимало цікавого.

Експозиція розгорнулася на стенді площею 2000 м.кв., на якому 17 компаній-партнерів показали різні рішення для відпочинку під різні моделі: ID.Buzz, Transporter, California та Amarok. Це такі фірми як Seikel, Rival Europe, Alu-Cab/Genesis Import, Space Camper, Bus-Boxx, Ulstein та Fiftyten.

Так, на базі пікапа Amarok був продемонстрований кемпер Overlander від Alu-Cab/Genesis Import. А компанія Space Camper показала своє бачення компактного будинку на колесах - модель Black Edition на базі T6.1 4Motion. Цей автомобіль комплектується блокуванням диференціалу і доступний лише в чорному кольорі. Машина буде виготовлена обмеженим тиражем.

Заслуговує на увагу і фургон ID.Buzz - перша комерційна модель Volkswagen, яка з самого початку була розроблена для роботи виключно на електротязі. На виставці Abenteurer&Allrad машина була представлена із кемпер-модулем Ququq. Він монтується безпосередньо в салон і включає в себе кухонний блок з газовою плитою на дві конфорки, умивальник, два 10-літрові баки з прісною водою, холодильник і, звичайно, розкладне ліжко розміром 125 х 195 см.

На такій машині прес-секретар Volkswagen Commercial Vehicles Крістін Шлютер менш ніж рік відвідав 33 країни, проїхавши понад 55 тис. км. Під час цього автопробігу збирався безцінний досвід власників Volkswagen Bulli різних років випуску.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015