Project Highland від Tesla помітили під час тестів

21:53 08.06.2023
Project Highland від Tesla помітили під час тестів

Виробник електромобілів Tesla вже давно працює над оновленою Model 3, яку він називає Project Highland. На сьогоднішній день електромобіль активно тестується. Тому не дивно, що у Мережі з'явилися нові знімки групи фар оновленої моделі.

New headlights and HW 4 cameras confirmed! pic.twitter.com/NLPkfVpDBl

— The Kilowatts ??? (@klwtts) June 6, 2023

Коли ми дивимося на останні шпигунські фотографії рестайлінгової Model 3, якими поділилися The Kilowatts у соцмережах, ми бачимо нову оптику автомобіля. Крім того, ми бачимо задній дифузор, схожий на той, що використовується у Model S Plaid. Група фар дуже схожа на ті, що були показані на фотографіях, що не давно просочилися, і нагадує фари Tesla Roadster.

Ми бачимо, що задня оптика має нову графіку. Наприклад, у поточній моделі стоп-сигнали розташовані горизонтально, тоді як у оновленій моделі вони розташовані вертикально. Крім того, системи камер, керовані комп'ютером Hardware 4 Autopilot, що використовується компанією у поточній Tesla Model S, X та Y, також з'явилася на оновленій моделі.

Also noticing the amber turn lights are now vertical vs. horizontal on current model Y. Could be custom to not give away the design of the lights under Camo. But Interesting note. pic.twitter.com/1FLBvwuPY5

— Alexandre Williams (@DIRTYROCK) June 7, 2023

На даний момент невідомо, коли буде представлено оновлену Tesla Model 3 під назвою Project Highland. З огляду на те, що модель останнім часом почала поступово втрачати свій камуфляж, можна сказати, що дебют відбудеться незабаром.


Источник: SPEEDME
Фото: InsideEVs
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015